Προσφορά
Έκπτωση -20%

Thermaltake Level 20 MT ARGB Case

Κωδικός: ACHLLS-THECA-1M7-00M1WN-00
Κατηγορία: Midi Tower
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
138.70€ 110.96€

ATX κουτί υπολογιστή, μεσαίου μεγέθους με πλαϊνό παράθυρο, τρεις προεγκατεστημένοι εμπρός ανεμιστήρες 120 mm 5V ARGB LED και έναν πίσω 120 mm.

Κουτί Υπολογιστή Thermaltake Level 20 MT ARGB Mid Tower

Ο Thermaltake Level 20 MT ARGB είναι κορυφαίος mid πύργος. Διαθέτει πλευρικό παράθυρο, υποστήριξη μητρικών καρτών ATX και ένα δυναμικό κάλυμμα. Το Level 20 MT ARGB έρχεται προεγκατεστημένο με τρεις 120mm 5V ARGB LED εμπρός ανεμιστήρες και ένα 120mm πίσω. Οι εμπρός ανεμιστήρες είναι διευθυνσιοδοτημένοι για να παρέχουν φωτισμό RGB 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων και απαράμιλλο εξαερισμό. Αυτό το μοντέλο έρχεται έτοιμο για συγχρονισμό με μητρικές με δυνατότητα RGB από Asus, Gigabyte, MSI και AsRock.

TT Premium

Για να συνεχίσει να επιτυγχάνει την εταιρική αποστολή να προσφέρει την τέλεια εμπειρία στους πελάτες της, η Thermaltake ανέπτυξε το "TT Premium" με την ουσία του συνδυασμού προϊόντων ανώτατης ποιότητας με ένα νέο σχέδιο λογότυπου. Το TT Premium είναι πολύ περισσότερο από μια εγγύηση ποιότητας. Πίσω από το όνομα, αντιπροσωπεύεται το πάθος της DIY, της Modding και της επιθυμίας της Thermaltake να είναι το πιο πρωτοποριακό εμπορικό σήμα στην αγορά υλικού PC. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση των χρηστών υπολογιστών υψηλών προδιαγραφών, το TT Premium ακολουθεί τις βασικές του αξίες της Άριστης Ποιότητας, του Μοναδικού Σχεδιασμού, των Διαφόρων Συνδυασμών και της Boundless Creativity, παρέχοντας ένα προϊόν υψηλής απόδοσης.

Τρεις ενσωματωμένοι 120mm 5V ARGB LED ανεμιστήρες

Προεγκατεστημένο με τρεις εμπρός ανεμιστήρες 120W 5V ARGB, 9 διευθυνσιοδοτούμενες λυχνίες LED και φωτισμό 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Εγγυάται υψηλή ροή αέρα και προσαρμοσμένα σχεδιαστικά συστήματα που θα τονίζουν τη σχεδίαση του υπολογιστή σας. Οι ανεμιστήρες LED 5V ARGB μπορούν να ελέγχονται χρησιμοποιώντας μια απλή διεπαφή ενσωματωμένη στον πίνακα εισόδου / εξόδου (I / O) που εκτελεί 7 διαφορετικούς τρόπους φωτισμού και μια σειρά διαφορετικών επιλογών χρώματος.

Ενσωματωμένη πλακέτα RGB Switch 5V

Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα 5V RGB, το Level 20 MT ARGB είναι σε θέση να παραδώσει τον προσαρμόσιμο προσαρμογέα φωτισμού RGB μέσω του κουμπιού RGB θύρας I / O ή του συγχρονισμού με τις μητρικές κάρτες ASUS Aura Sync, το GIGABYTE RGB Fusion, το MSI Mystic Light Sync και ASRock Polychrome.

Cable management design

Το Level 20 MT ARGB έχει σχεδιαστεί με ένα cable management design, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση αχρησιμοποίητων καλωδίων για να δημιουργηθεί ένα καθαρό σύστημα.

Μείωση της σκόνης

Με τοποθετημένα εξαιρετικά φίλτρα στην κορυφή, στο πλάι και στο κάτω μέρος, παρέχει άριστη προστασία και μείωση της βρωμιάς και της σκόνης.

Πλαϊνό παράθυρο Tempered Glass

Η αριστερή πλευρά του Level 20 MT ARGB διαθέτει γυαλί πάχους 4mm, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο επιρρεπές σε γρατζουνιές και σκόνη από ακρυλικά πάνελ.

Superior Hardware

Το Level 20 MT ARGB υποστηρίζει μητρικές κάρτες ATX, ψύκτες CPU ύψους έως 170 χιλιοστά, κάρτες γραφικών έως 366 χιλιοστά, χωρίς radiator στη δεξιά πλευρά και τροφοδοτικά έως 170 χιλιοστά μήκος.

Εξαιρετική ικανότητα ψύξης

Προκατασκευασμένο με τρεις ανεμιστήρες ARGB 120 mm και έναν πίσω ανεμιστήρα 120 mm για βέλτιστη απόδοση ψύξης, το Level 20 MT ARGB μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρεις εμπρός ανεμιστήρες 120 mm, έναν ανεμιστήρα 140 mm ή δύο 120 mm στην κορυφή και ένα radiator έως 360 mm. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να κατασκευάσει ένα πλήρες high-end σύστημα που να ταιριάζει στις ανάγκες του.