Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Θεοί Του Ολύμπου

Κωδικός: 9789606450228
Συγγραφέας: Νάγια Δαλακούρα
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
11.00€ 9.89€

Οι Θεοί του Ολύμπου σε ένα μοναδικό βιβλίο με εντυπωσιακές αναπαραστάσεις των θεών, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και αρχαίες συνταγές για τα παιδιά.

Με εντυπωσιακή εικονογράφηση και γλαφυρή αφήγηση, οι δημιουργοί αυτού του βιβλίου συστήνουν στο νεαρό αναγνώστη τους θεούς του Ολύμπου, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές τους καθώς και τις μεταξύ τους σχέσεις. Μια ιδανική εισαγωγή στον κόσμο της αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας, για παιδιά άνω των 6 ετών.

Η εταιρεία Placebo Events δημιουργεί το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και «ζωντανεύει» τους Θεούς του Ολύμπου. Από τις 4 Οκτωβρίου 2019 έως τις 15 Ιανουαρίου 2020, το θεματικό πάρκο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενώ θα ακολουθήσει κι η Αθήνα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Θεοί του Ολύμπου παρουσιάζονται σε ένα χώρο 2100 τετραγωνικών μέτρων με επιβλητικά εκθέματα, 3D mapping, ξεναγήσεις και διαδραστικά acts για να μας ταξιδέψουν στην αρχαιότητα! Οι επισκέπτες θα περιπλανηθούν στις ζωές και τα βιώματα των θεών, ανακαλύπτοντας γνωστές και άγνωστες πτυχές των χαρακτήρων τους.


Αποτελεί το επίσημο βιβλίου του Θεματικού Πάρκου «Οι Θεοί του Ολύμπου», επιμελημένο από τον ιστορικό Θάνο Βερέμη.