Banner for Espa
Έκπτωση -10%

H Τέχνη Του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη

Κωδικός: 9786188230705
Brand: Key Books
Συγγραφέας: Jessica Hagy
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.25€ 12.83€

Είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός: Από τη μια, ο Σουν Τζου, ο στρατηγός που με τα φημισμένα μαθήματα στρατηγικής του έχει προσφέρει καθοδήγηση στο στρατό, τις επιχειρήσεις και τους πνευματικούς ηγέτες στο πέρασμα των αιώνων. Κι από την άλλη, η Τζέσικα Χάγκι, μια εικαστικός που με σαφή και περιεκτικά διαγράμματα και γραφήματα προσφέρει έναν απόλυτα φρέσκο τρόπο κατανόησης των προκλήσεων και των ευκαιριών της ζωής.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, μια εμπνευσμένη συνάντηση της Εποχής του Χαλκού με την Ψηφιακή Εποχή, δίνει μια εντελώς νέα πνοή στο κλασικό κείμενο –πλήρες, με όλα τα κεφάλαια του πρωτοτύπου– και το κάνει προσιτό σε μια νέα γενιά φοιτητών, επιχειρηματιών, ηγετών, καλλιτεχνών, αναζητητών και όσων λατρεύουν τα παιχνίδια και τη θεωρία των παιγνίων.

Οι περισσότερες από 200 εικονογραφήσεις της Τζέσικα Χάγκι είναι φαινομενικά απλές, συχνά αστείες και πάντα προκαλούν σκέψη – δεν στολίζουν απλώς το κλασικό κείμενο. Tο επαναπροσδιορίζουν ολοκληρωτικά.

Η Τέχνη του Πολέμου έγινε ευρέως γνωστή επειδή οι ιδέες του Σουν Τζου εφαρμόζονται σε όλες τις αντιπαραθέσεις. Οι συμβουλές του μπορούν να εφαρμοστούν από έναν δεκάχρονο που θέλει να γίνει πρόεδρος της τάξης του, αλλά και από έναν στρατηγό. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον πόλεμο, όσο με την επίλυση προβλημάτων. Ο πόλεμος είναι απλώς η λέξη που χρησιμοποιείται για κάθε εμπόδιο που έχεις συναντήσει. Όλοι μας αγωνιζόμαστε για κάτι. Είμαστε τυχεροί που ο Σουν Τζου μας έδωσε ένα σχέδιο δράσης.

"Ευχαριστώ που χρησιμοποιείτε τη δύναμη σας για καλό".
Τζέσικα Χάγκι