Banner for Espa
Έκπτωση -15%
Best Seller

Τετράδιο Πρώτης Γραφής - Ο Γραφούλης Και Η Γραφούλα Στην Πρώτη Τάξη Τεύχος 1

Κωδικός: 9789606313851
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
6.15€ 5.23€

«Ο Γραφούλης και η Γραφούλα στην Πρώτη Τάξη» θεωρείται ένα από τα καλύτερα Τετράδια Πρώτης Γραφής για την Πρώτη Δημοτικού.

Γιατί είναι το μόνο τετράδιο Πρώτης Γραφής που διαθέτει ηλεκτρονική υποστήριξη στο Ίντερνετ με εξειδίκευση στο μάθημα της Γλώσσας της Πρώτης Τάξης! Με ποικίλο εποπτικό υλικό κατηγοριοποιημένο ανά διδακτική ενότητα: Καρτέλες για το δάσκαλο, καρτέλες για το μαθητή, φύλλα εργασίας, προτάσεις διδασκαλίας, συνδέσεις σε χρήσιμες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες, συνδέσεις σε φωτογραφίες, βίντεο, άρθρα και γενικά σε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό. www.grafoulis.gr Για να προετοιμάζεσαι σε πέντε λεπτά!

Γιατί κατασκευάστηκε για να μην αναλώνεται ο πολύτιμος χρόνος του εκπαιδευτικού καθημερινά στη γραφή δεκάδων τετραδίων και ως τετράδιο πρώτης γραφής, διαμορφώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σας, κατά τη διάρκεια της έμπρακτης καθημερινής εφαρμογής, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως:

1. Τα καινούρια βιβλία, δεν περιλαμβάνουν προγραφικές ασκήσεις, απαραίτητες για την προετοιμασία των παιδιών για την εισαγωγή τους στο γραπτό λόγο. Από σήμερα λοιπόν, συνοδεύουμε τον κάθε «Γραφούλη» με ένα ανεξάρτητο τετράδιο 24 σελίδων με τίτλο «Το ταξίδι της μικρής Γραμμούλας», το οποίο θεωρούμε αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί πριν από την εισαγωγή στο σχολικό εγχειρίδιο.

2. Ο γνωστός σας «Γραφούλης» γίνεται πολύχρωμος και δίνεται μεγάλη έμφαση στην εικονογράφηση του νέου γράμματος και των πρότυπων λέξεων κατά την επεξεργασία των γραμμάτων. Οι χαρακτήρες των γραμμάτων ξανασχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις παρατηρήσεις σας, ειδικά για τα παιδιά της Α ́τάξης και δεν ακολουθούνται πιστά οι γνωστές ηλεκτρονικές ή τυπογραφικές γραμματοσειρές. Ανάμεσα στ' άλλα, εισάγουμε τα παιδιά με ευχάριστο τρόπο στη γραφή με τη χρήση νέων τεχνολογιών και στις δυνατότητες που μας προσφέρει για την παραγωγή γραπτού λόγου. Γίνεται αναφορά στην πρότυπη λέξη του σχολικού εγχειριδίου και σε άλλες βοηθητικές για τη διδασκαλία του νέου γράμματος. Περιέχονται ακριβείς οδηγίες προς τους γονείς για τη φορά γραφής των γραμμάτων Δίνονται πρότυπα γράμματα για να χρωματίσουν τα παιδιά. Πριν την ελεύθερη γραφή, τα παιδιά εξασκούνται σε χαρακτήρες από τελίτσες.α Καθορίζεται η πρώτη επαφή μολυβιού χαρτιού με τη χρήση βοηθητικής τελείας για οικονομία κινήσεων. Δίνονται οδηγίες για τη σωστή απόσταση ανάμεσα στις λέξεις στο σχηματισμό των πρώτων προτάσεων.

- Πρότυπη γραφή και εξάσκηση του μεγάλου ή μικρού ή και των δύο γραμμάτων.

- Συνδυασμοί του νέου γράμματος με τα προηγούμενα διδαγμένα φωνήεντα ή σύμφωνα.
- Εξάσκηση στη γραφή των πρότυπων λέξεων του σχολικού εγχειριδίου.
Εξάσκηση στην πρόταση της ορθογραφίας.

3. Δημιουργήσαμε στη σειρά "Ο Γραφούλης και η Γραφούλα στην Πρώτη Τάξη" ένα νέο τετράδιο με τίτλο "Το πρώτο μου Ευρετήριο" μαζί με το συνοδευτικό ένθετο "Οι πρώτες μου λέξεις" όπου ομαδοποιήσαμε τις λέξεις που πρέπει κατά τη γνώμη μας να μάθει να γράφει σωστά το παιδί ανά ενότητα και κεφάλαιο και στις οποίες μπορεί να ανατρέχει όποτε παραστεί ανάγκη.