Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Το Τέλος - Ο Αγώνας Μου Βιβλίο Έκτο

Κωδικός: 9789600367515
Συγγραφέας: Karl Ove Knausgard
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
39.00€ 35.08€

Στην εκτεταμένη μυθιστορηματική του αυτοβιογραφία Ο αγώνας μου, ο Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ διερευνά την ανθρώπινη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της, από τις πλέον ασήμαντες καθημερινές λεπτομέρειες μέχρι τις πιο τραγικές της στιγμές. Ο Νορβηγός συγγραφέας, με τρόπο αμείλικτο, με μια ειλικρίνεια πρωτοφανή και αδιαπραγμάτευτη, αποτυπώνει τις αδυναμίες και τις φιλοδοξίες του, τις αμφιβολίες και τις αβεβαιότητές του, καθώς επίσης την εμπλοκή του με τους άλλους, τη μητέρα και τον πατέρα του, τους φίλους και τις συντρόφους του, τα παιδιά του. Ό,τι επιχειρεί είναι άκρως ριψοκίνδυνο επειδή ακριβώς καταλύει τα νευραλγικά όρια μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου βίου. Στον έκτο τόμο, με τον οποίο ολοκληρώνεται η δημοφιλής σειρά, αναλογίζεται τις πολλαπλές επιπτώσεις του καλλιτεχνικού του εγχειρήματος σε ένα επίπεδο ατομικό, ενόσω ο ίδιος, ώριμος πια, ερχόταν αντιμέτωπος με την αναγνώριση και τις ενίοτε καταστροφικές της συνέπειες. Το μεγαλειώδες Τέλος είναι ένα πληθωρικό βιβλίο για την ίδια τη λογοτεχνία και τη σύνθετη σχέση της με την πραγματικότητα, το επιστέγασμα ενός επιβλητικού άθλου, όπου ο Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ εκθέτει, εκτός των άλλων, και τις επίκαιρες δοκιμιακές του σκέψεις για τον Χίτλερ.

«Το τέλος, ο έκτος τόμος της σειράς Ο αγώνας μου, αποτελεί μια συναρπαστική ολοκλήρωση για το επικών διαστάσεων έργο του Καρλ Ούβε Κνάουσγκορντ».

Publishers Weekly

«Εγείρει πολλές αξιώσεις, ώστε να χαρακτηριστεί το πιο σημαντικό λογοτεχνικό εγχείρημα στις αρχές του 21ου αιώνα».

The Guardian

«Εξάπτει όλες τις αισθήσεις, κατακλύζει τους αναγνώστες με εκείνη την αγνή παραδοχή για το πόσο αξιοθαύμαστο είναι από μόνο του το γεγονός ότι είναι ζωντανοί».

The New York Times

«Πανέμορφα ανθρώπινο. Η καταβύθιση στον κόσμο του Κνάουσγκορντ συνιστά μια αναπόδραστη απόλαυση».

The Times