Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Η Τελική Επανάληψη – Θέματα Α’ Β’ Γ’ Δ’ (Μαυρίδη)

Κωδικός: 9786185249168
Κατηγορία: Μαθηματικά
Συγγραφέας: Χρήστος Πατήλας
Διαθεσιμότητα: 2 έως 5 ημέρες
12.72€ 10.81€

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελ­λαδικές εξετάσεις. Έχει επαναληπτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιεί εργαλεία των Μαθηματικών που άπτονται της σχολικής και εξεταστέας ύλης. Είναι ένα βιβλίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και γι’ αυτόν τον λόγο περιέχει από πολύ απλά θέματα έως πολύ δύσκολα, ώστε να μπορεί να προσφέρει και στον μα­θητή που θέ­λει να θυμηθεί τις βασικές έννοιες αλλά και σε αυτόν που σταδια­κά θέ­λει να μπει σε μεγαλύτερο βά­θος. Κατασκευάσαμε λοιπόν από την αρχή, θέματα διαβαθμισμένης δυσκο­λίας στα πρότυπα των πανελλα­δι­κών εξετάσεων, δηλαδή θέματα Β, Γ και Δ, κρι­τήρια αξιολόγησης καθώς επίσης και κάποια θέματα Ανάλυσης υψη­λό­τερων απαιτήσεων. Αναλυτικά, στο βιβλίο θα βρείτε:

  • Συγκεντρωμένη την απαιτούμενη θεωρία (αποδείξεις και ορισμούς), μαζί με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ερωτήσεις τύπου Σ – Λ που έχουν τεθεί σε εξετάσεις.
  • 167 θέματα προς λύση, διαβαθμισμένης δυσκολίας (Β – Γ – Δ), ταξι­νο­μημένα κατά κεφάλαιο και επαναληπτικά.
  • 8 κριτήρια αξιολόγησης που καλύπτουν μεγάλο μέρος της ύλης.
  • 13 σύνθετα θέματα Ανάλυσης, μαζί με τη λύση τους.
  • Απαντήσεις – υποδείξεις για τα άλυτα θέματα.

Σκοπός μας είναι το βιβλίο αυτό να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα για τον υποψήφιο, κατά την τελική του επανάληψη καθώς και για τον καθηγητή που θέλει να εμπλουτίσει το υλικό του.