Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Τέλεια Φίλη

Κωδικός: 9789606453984
Συγγραφέας: Ruth Ware
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.70€ 15.93€

Η Έιπριλ Κλαρκ-Κλίβντεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε στην Οξφόρδη η Χάνα Τζόουνς. Κεφάτη, πανέξυπνη και πότε πότε μοχθηρή, η Έιπριλ παρέσυρε αμέσως τη Χάνα στη λαμπερή τροχιά της. Οι δυο τους απέκτησαν έναν κύκλο αφοσιωμένων και αχώριστων φίλων –τον Γουίλ, τον Χιου, τον Ράιαν και την Έμιλι– κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς, η Έιπριλ ήταν νεκρή.

Τώρα, μία δεκαετία αργότερα, η Χάνα και ο Γουίλ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ εκείνος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Έιπριλ, ο πρώην επιστάτης του κολεγίου Τζον Νέβιλ, πέθανε στη φυλακή. Παρότι η Χάνα αρχικά ανακουφίζεται αφού νομίζει ότι αφήνει οριστικά πίσω της το παρελθόν, ο κόσμος της συνταράσσεται όταν ένας δημοσιογράφος παρουσιάζει νέα στοιχεία, υποστηρίζοντας ότι ο Νέβιλ ίσως ήταν αθώος. Δέκα χρόνια μετά, η Χάνα πρέπει να μάθει την αλήθεια. Ακόμη κι αν χρειαστεί να αμφισβητήσει τους φίλους της ή να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

 

Είπαν για το βιβλίο:

«Τόσες προβληματικές φιλίες, τόσα παραπλανητικά στοιχεία… Δεν μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση».
–People

«Για άλλη μια φορά η Ware φανερώνει ότι διεκδικεί επάξια τη λογοτεχνική θέση της Αγκάθα Κρίστι στον 21ο αιώνα με αυτόν τον ευρηματικά δομημένο γρίφο. Κορυφαία ψυχαγωγία από μία σύγχρονη μετρ των αστυνομικών μυστηρίου».
 –Library Journal

«Αυτό το εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ της Ware διερευνά πόσο μπορείς να εμπιστεύεσαι τους άλλους – και τον εαυτό σου… Τα κεφάλαια που εναλλάσσονται μεταξύ παρελθόντος και παρόντος οδηγούν σε ένα συναρπαστικό τέλος, καθώς οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες ζωντανεύουν τον κάθε χαρακτήρα. Έτσι αναδεικνύονται πλήρως τα χαρίσματα της Ware». 
–Publishers Weekly

«Ως συνήθως στην περίπτωση της Ware, το μυθιστόρημα είναι δεξιοτεχνικά δομημένο – το πλαίσιο δράσης, οι χαρακτήρες και οι διάλογοι συναρπάζουν… Απολαυστικό ανάγνωσμα».
–Kirkus Reviews

«Η Ware ενισχύει τόσο τις αμφιβολίες όσο και το ενδιαφέρον του αναγνώστη για τη Χάνα, καθώς η αγωνία μεγαλώνει σταδιακά μέσα από έναν δεξιοτεχνικό καταιγισμό παραπλανητικών στοιχείων… Συναρπαστικό».
–Booklist