Έκπτωση -62%

Οι Τελευταίες Μεγάλες Γάτες - Πνεύμα Αδάμαστο

Κωδικός: ΒΝΖΛ-9799608210416
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
39.50€ 15.00€

Στο βιβλίο, Οι Τελευταίες Μεγάλες Γάτες-Πνεύμα αδάμαστο, παρουσιάζεται η φυσική ιστορία των εκπροσώπων αυτής της οικογένειας διανθισμένη με τις γοητευτικές αφηγήσεις σε πρώτο πρόσωπο του Ίργουιν Α. Μπάουερ, που μεταφέρουν τον αναγνώστη στο κέντρο της δράσης. Εκτός από την προβολή όλων των σημαντικών ειδών, το κείμενο εστιάζει στις συνθήκες διαβίωσης των απειλούμενων αιλουροειδών, στις ενέργειες που γίνονται για τη διάσωσή τους και στις ελπίδες που διαγράφονται για την επιβίωσή τους.

Οι εκπληκτικές συνοδευτικές φωτογραφίες του Ίργουιν και της συζύγου του, Πέγκι, αποτελούν το απάνθισμα πέντε δεκαετιών δουλειάς, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της δεν έχει ως τώρα εκδοθεί σε βιβλίο.

Ο Ίργουιν και η Πέγκι Μπάουερ συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο φημισμένους φωτογράφους του φυσικού περιβάλλοντος.  Έχουν γράψει και επιμεληθεί 51 βιβλία με θέματα σχετικά με τα άγρια ζώα, τη φυσική ιστορία τους και την περιπέτεια στην άγρια φύση και έχουν τιμηθεί με διακρίσεις για αρκετά από άγρια φύση και έχουν τιμηθεί με διακρίσεις για αρκετά από αυτά, με αποκορύφωμα το ανώτατο βραβείο της Βορειοαμερικανικής Ένωσης Φωτογράφων της Φύσης για το συνολικό τους έργο το 2000.