Έκπτωση -7%

Tech It Easy 3 Pack & Revision (+i-eBook)

Κωδικός: 1566378446
Κατηγορία: A' - B' - C' - D' Senior
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
66.00€ 61.38€

Tech it easy! 3 Coursebook

Αποτελείται από 36 Lessons τα οποία περιέχουν πρωτότυπα κείμενα καθώς και ποικιλία ασκήσεων κατανόησης. Σε όλα τα lessons καλλιεργούνται με δημιουργικές δραστηριότητες οι βασικές γλωσσικές δεξιότητες. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται Extra Oral Practice, 6 Guided Tours με ενδιαφέροντα κείμενα και ασκήσεις κατανόησης, 6 Life Skills με ποικιλία δραστηριοτήτων, λίστα με χώρες και εθνικότητες, καθώς και οδηγίες χρήσης του i-book.

Tech it easy! 3 Activity Book

Συνδυάζει Workbook, Grammar Book και Companion σε ένα βιβλίο και αποτελείται από 52 μαθήματα (4 Intros + 36 Lessons + 6 Writing Tasks + 6 Revision Lessons) με θεματικά οργανωμένο λεξιλόγιο, αναλυτική θεωρία γραμματικής, grammar videos και ποικιλία λεξιλογικών και γραμματικών ασκήσεων. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει Appendix που περιλαμβάνει 6 Reviews, πίνακες και ασκήσεις με derivatives, πίνακες με Verbs & Tenses, Vocabulary List με όλο το λεξιλόγιο οργανωμένο αλφαβητικά και λίστα με Irregular Verbs.

Tech it easy! 3 Writer's Portfolio

Ένα booklet με ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο μαθητής καθαρογράφει διορθωμένα τα 18 Writing Projects του Coursebook και τα 6 Writing Tasks του Activity Book.

Tech it easy! 3 Revision Book

 Περιέχει επιπλέον επαναληπτικές ασκήσεις βασισμένες στην ύλη της σειράς Tech it easy! 3. Αποτελείται από 18 Revision Lessons που περιέχουν ασκήσεις Vocabulary, Grammar, Listening και Speaking. Επιπλέον, περιλαμβάνονται 6 Writing Projects, 6 Reading texts με ερωτήσεις κατανόησης, 4 Extra Writing Tasks και Extra Oral Practice. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει Appendix που περιλαμβάνει Vocabulary Lists, Grammar Theory, πίνακες με Verbs & Tenses και λίστα με Irregular Verbs. Συνοδεύεται από audio CDs.

To Revision Book μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

  1. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, παράλληλα με τα Coursebook και Activity Book για περισσότερη επανάληψη και καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
  2. Στην αρχή ή στη μέση του σχολικού έτους, για την ομαλή ένταξη ενός νέου μαθητή στην κατάλληλη τάξη.
  3. Στο τέλος του σχολικού έτους, μετά την ολοκλήρωση των Coursebook και Activity Book για επανάληψη της ύλης που έχει διδαχθεί.
  4. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε για επανάληψη της προηγούμενης τάξης ή για εντατική διδασκαλία/προετοιμασία της επόμενης τάξης.
  5. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για ατομική ενασχόληση του μαθητή στο σπίτι ώστε να μη χάσει την επαφή με τα Αγγλικά.

Περιλαμβάνει: COURSEBOOK, ACTIVITY, WRITER'S PORTFOLIO, REVISION, i-BOOK+ AUDIO CD REVISION, ΧΑΡΤΗ