Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Τατουάζ

Κωδικός: 9786180319279
Συγγραφέας: Manuel Vázquez Montalbán
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.40€ 12.96€

Ενώ η Ισπανία βρίσκεται υπό τον τυραννικό ζυγό του Φράνκο, ο πρώην πράκτορας της CIA, πρώην κομμουνιστής και νυν ιδιωτικός ερευνητής Πέπε Καρβάλιο έχει καταντήσει τόσο κυνικός, που μόνο το φαγητό και το σεξ φαίνεται να τον απασχολούν πια. Έχει αποκτήσει μάλιστα τη συνήθεια να καίει, πού και πού, κάνα βιβλίο στο σπίτι του στη Βαρκελώνη, έτσι, για να απολαμβάνει το γεύμα του συντροφιά με τη φωτιά στο τζάκι.
Όταν αναλαμβάνει ν’ ανακαλύψει την ταυτότητα του πτώματος ενός άντρα που ξεβράζεται στη θάλασσα, θα ξυπνήσει απ’ τον λήθαργό του. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι το έγκλημα σχετίζεται με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους οίκους ανοχής της περιοχής, και αρχίζουν οι έφοδοι στα μπαρ και οι οχλήσεις στις πόρνες. Το ένστικτο του Καρβάλιο όμως του λέει ότι κάτι άλλο συμβαίνει, και ότι για άλλη μια φορά οι μπάτσοι κάνουν λάθος.
Καθώς η αστυνομία δημιουργεί όλο και περισσότερες εντάσεις ο Καρβάλιο μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην έρευνα έχοντας για οδηγό ένα μόνο στοιχείο: το τατουάζ στην πλάτη του νεκρού.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο Μονταλμπάν κάνει για τη Βαρκελώνη ό,τι έκανε ο Ντίκενς για το Λονδίνο του 19ου αιώνα.
Total

Ο Μονταλμπάν είναι ένας συγγραφέας καυστικός απέναντι στους ισχυρούς και τρυφερός με τους καταπιεσμένους.
TLS

Εάν ο Γκράχαμ Γκριν, ο Π. Τζ. Γουντχάουζ, ο Ρέιμοντ Τσάντλερ και ο Άντονι Μπουρντέν καθόντουσαν μαζί μπροστά από μια γραφομηχανή το αποτέλεσμα θα ήταν ο Πέπε Καρβάλιο.
Crimespree