Έκπτωση - 10%

Take 2 Grand Theft Auto V (EU) PS3

Κωδικός: 009033
Κατηγορία: Playstation 3 Games
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
29.90€ 26.90€

Το Grand Theft Auto Online είναι ένας δυναμικός online κόσμος για 16 παίκτες που έχει ως βάση τα χαρακτηριστικά παιχνιδιού, την γεωγραφία και τον τρόπο παιχνιδιού του Grand Theft Auto V, αλλά θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να εξελίσσεται μετά την κυκλοφορία του με νέο περιεχόμενο από την Rockstar Games και την κοινότητα παικτών του Grand Theft Auto. Το Grand Theft Auto Online χρησιμοποιεί τις βασικές αρχές του Grand Theft Auto όπως την ελευθερία κινήσεων και το παιχνίδι αποστολών και τα κάνει διαθέσιμα σε πολλούς παίκτες σε έναν λεπτομερή και διαδραστικό online κόσμο.

Στο Grand Theft Auto Online οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν μόνοι τους ή παρέα με τους φίλους τους, να παίξουν συνεργατικά για να ολοκληρώσουν αποστολές, να κάνουν συμμαχίες για να συμμετέχουν σε δραστηριότητες & εκδηλώσεις, ή να συναγωνιστούν σε παραδοσιακά game modes με όλη την κοινότητα - όλα με την μοναδική προσωπικότητα και τους μηχανισμούς παιχνιδιού του Grand Theft Auto V.

Οι παίκτες μπορούν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους αλλάζοντας την εμφάνιση του, βελτιώνοντας τα στατιστικά , οδηγώντας μοναδικά οχήματα, αποκτώντας προσωπική περιουσία και λαμβάνοντας μέρος σε αποστολές, "δουλειές" και δραστηριότητες για να αποκτήσουν φήμη και χρήματα που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ανέβουν τις βαθμίδες του οργανωμένου εγκλήματος. Ο κόσμος του Grand Theft Auto Online θα αναπτύσσεται συνεχώς και θα αλλάζει καθώς θα προστίθεται νέο περιεχόμενο, δημιουργώντας έτσι τον πρώτο δυναμικό κόσμο Grand Theft Auto.

To Grand Theft Auto V είναι η πολυαναμενόμενη νέα περιπέτεια της σειράς GTA που συναρπάσει τους φίλους των παιχνιδιών δράσης. Το Grand Theft Auto V εξελίσσεται σε μια φανταστική πολιτεία νοτιοδυτικά των ΗΠΑ που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της Καλιφόρνιας, περιλαμβάνοντας τρείς αμερικανικές μεγαλουπόλεις: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) και Las Venturas (Las Vegas). Στο γενικό κλίμα του παιχνιδιού είναι αισθητές οι κοινωνικές επιπτώσεις μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης στην οποία οι πλούσιοι γίνονται ακόμη πλουσιότεροι και οι φτωχοί ακόμη φτωχότεροι.Το Grand Theft Auto V αναπτύχθηκε από την Rockstar North και είναι ο μεγαλύτερος και πιο φιλόδοξος τίτλος της σειράς μέχρι σήμερα. Στην αχανή πόλη του Los Santos και τη γύρω περιοχή, το Grand Theft Auto V προσφέρει έναν κόσμο πρωτοφανή τόσο σε μέγεθος όσο και σε λεπτομέρεια, γεμάτο ζωή, από τις βουνοκορφές έως τα βάθη του ωκεανού.

Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18 ετών.
  • Κατηγορία παιχνιδιού: Action-Adventure.
  • Mode παιχνιδιού: Single-player, multiplayer (third-person view).

* Το Grand Theft Auto V είναι το σημαντικότερο και πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα η Rockstar Games, και εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε ίχνος επεξεργαστικής ισχύος που διαθέτει η τρέχουσα γενιά κονσολών. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για ένα τέτοιο τεράστιο και λεπτομερή κόσμο, το παιχνίδι έχει ειδικές απαιτήσεις εγκατάστασης στο PlayStation 3.

Το Grand Theft Auto V περιέχεται σε ένα δίσκο και εγκαθιστά αυτόματα το περιεχόμενο μόλις το εισάγετε το παιχνίδι. Η εγκατάσταση είναι περίπου 8GB και οι παίκτες θα είναι σε θέση να παίξουν μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Σχετικά Προϊόντα