Τα ευπώλητα (best sellers) του Μαΐου 2018

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

bestsellers

Αυτά είναι τα δέκα πιο εμπορικά βιβλία του Μαΐου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης:

Στην 1η θέση της λίστας φιγουράρει το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα "Μυρωδιά από σανίδι", ενώ στην 2η θέση ακολουθεί "Ο Φοίνικας" του Χρήστου Χωμενίδη. Στην 3η θέση βρίσκουμε το ιστορικό μυθιστόρημα Γινάτι του Γιάννη Καλπούζου, ενώ στην 4η θέση θα βρούμε το νέο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά με τίτλο "Ζωή σε πόλεμο". Το νέο βιβλίο της Ευαγγελίας Ευσταθίου με τίτλο "Αόρατο Νήμα" βρίσκεται στην 5η θέση των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού, ενώ πολύ κοντά στην 6η θέση βρίσκεται η "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη. Τα "Αστέρια στην άμμο" της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, βρίσκονται την 7η θέση στις καρδιές των αναγνωστών, ενώ το νέο μυθιστόρημα της Χρυσηίδας Δημουλίδου "Οι πολυθρόνες των Δράκων" είναι στην 8η θέση. "Το Δέμα" του Sebatian Fitzek έχει ξεχωρίσει στα αστυνομικά μυθιστορήματα και βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας, ενώ ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo και το "Μάκβεθ" κλείνουν το Top 10 αυτού του μήνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν μήνα από τώρα με τα πιο ευπώλητα βιβλία του Ιουνίου. Μέχρι τότε καλές αναγνωστικές βουτιές σε όλους!