Τα νέα μας

Τα ευπώλητα (best sellers) του Ιουνίου 2018

03.07.2018

bestsellers

Αυτά είναι τα δέκα πιο εμπορικά βιβλία του Ιουνίου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης:

Στην 1η θέση της λίστας φιγουράρει το νέο μυθιστόρημα της Ευαγγελίας Ευσταθίου με τίτλο "Αόρατο Νήμα", ενώ στην 2η θέση ακολουθεί η "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη. Στην 3η θέση βρίσκουμε το μυθιστόρημα του "Μυρωδιά από σανίδι" του Κώστα Κρομμύδα, ενώ στην 4η θέση θα βρούμε το νέο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά με τίτλο "Ζωή σε πόλεμο". Το νέο θρίλερ με τίτλο "Το Δέμα" του Sebatian Fitzek βρίσκεται στην 5η θέση των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού, ενώ πολύ κοντά στην 6η θέση βρίσκεται η "Αχανής Μοναξιά" της συγγραφέας των best-seller Kristin Hanah. "Ο Φοίνικας" του Χρήστου Χωμενίδη,  βρίσκεται στην 7η θέση στις καρδιές των αναγνωστών, ενώ το ιστορικό μυθιστόρημα "Γινάτι" του Γιάννη Καλπούζου είναι στην 8η θέση. Τα "Αστέρια στην άμμο" της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη βρίσκονται στην 9η θέση της λίστας, ενώ το νέο μυθιστόρημα της Σόφης Θεοδωρίδου με τίτλο "Η Αγαπητικιά" κλείνει το Top 10 αυτού του μήνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν μήνα από τώρα με τα πιο ευπώλητα βιβλία του Ιουλίου. Μέχρι τότε καλές αναγνωστικές βουτιές σε όλους!