Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Οι 7 Συνήθειες Των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Εφήβων

Κωδικός: 9789604619108
Συγγραφέας: Sean Covey
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
17.00€ 15.28€

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ BESTSELLER ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 5.000.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Σε αυτό το βιβλίο-σταθμό για εκατομμύρια εφήβους, ο Σον Κόβεϊ εφαρμόζει τις διαχρονικές αρχές των 7 Συνηθειών στα δύσκολα ζητήματα και τις καθοριστικές αποφάσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι.

Με χιούμορ, γελοιογραφίες, έξυπνες ιδέες και ιστορίες πραγματικών εφήβων από ολόκληρο τον κόσμο, ο Σον βοηθά τους εφήβους να τονώσουν την αυτοεκτίμησή τους, να δημιουργήσουν φιλίες, να αντισταθούν στις πιέσεις και να πετύχουν τους στόχους τους.

Στη νέα, ενημερωμένη για την ψηφιακή εποχή έκδοσή του, το βιβλίο Οι 7 Συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών εφήβων αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τους εφήβους, τους γονείς, αλλά και κάθε ενήλικο που συναναστρέφεται με νέους.

«Ένα βιβλίο που πρέπει να κάνουν πράξη στη ζωή τους όλοι οι έφηβοι.» –Arun Gandhi, πρόεδρος του Gandhi Worldwide Education Institute

«Οι έφηβοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει πλέον αυτό το βιβλίο που τους βοηθά να ζήσουν τη ζωή τους θετικά και αισιόδοξα.» –Michael Phelps, κάτοχος 28 μεταλλίων Ολυμπιακών Αγώνων στην κολύμβηση, ιδρυτής του Michael Phelps Foundation

Ο Σον Κόβεϊ είναι συγγραφέας, ομιλητής, πρωτοπόρος, και στέλεχος της FranklinCovey. Είναι συγγραφέας πολλών ευπώλητων βιβλίων που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα μπεστ-σέλερ των New York Times, όπως τα The 6 Most Important Decisions You'll Ever MakeThe Habits of Happy KidsThe 4 Disciplines of ExecutionΟι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών εφήβων, που έχει μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.