Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Συνέβη Ένα Φθινόπωρο (Οι Τέσσερις Εποχές 2)

Κωδικός: 9786185229795
Συγγραφέας: Lisa Kleypas
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.35€ 12.89€

Τέσσερις νεαρές δεσποινίδες εισέρχονται στην κοινωνία του Λονδίνου με έναν και μόνο στόχο: να χρησιμοποιήσουν την πονηριά και τα θέλγητρά τους για να βρουν σύζυγο. Έτσι όλες μαζί θα καταστρώσουν ένα τολμηρό σχέδιο.

Συνέβη στον χορό
...Η όμορφη αλλά και τολμηρή Αμερικανίδα Λίλιαν Μπόουμαν ανακάλυψε γρήγορα ότι οι ανεξάρτητοι τρόποι της δεν ήταν αποδεκτοί στους συντηρητικούς κύκλους της αριστοκρατίας του Λονδίνου. Περισσότερο απ’ όλους, αυτός που αποδοκίμαζε εντελώς τη συμπεριφορά της ήταν ο αλαζόνας και υπερόπτης Μάρκους, ο λόρδος Γουέστκλιφ, ο πιο περιζήτητος αριστοκράτης γαμπρός του Λονδίνου.

Συνέβη στον κήπο
...Όταν ο Μάρκους την πήρε αναπάντεχα –και επικίνδυνα– στην αγκαλιά του. Η Λίλιαν κυριεύτηκε από ένα ακατανίκητο, σαρωτικό πάθος για έναν άντρα που δεν της άρεσε καν. Ο χρόνος είχε σταματήσει, σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος πέρα από τους δυο τους στη γη... και ευτυχώς που δεν τους είχε δει κάποιος να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά!

Συνέβη ένα φθινόπωρο
...Ο Μάρκους ήταν πάντα συγκρατημένος με τα συναισθήματά του, ένας ιδιαίτερα αξιοπρεπής και σταθερός άντρας. Αλλά με τη Λίλιαν κάθε άγγιγμα ήταν εξαίσια βασανιστικό, κάθε φιλί ήταν ένα ξελόγιασμα που τον έκανε να λαχταρά όλο και περισσότερα. Ωστόσο, πώς θα μπορούσε να σκεφτεί να παντρευτεί μια γυναίκα τόσο απροκάλυπτα ακατάλληλη... όπως αυτή;