Έκπτωση - 10%

Sylvanian Families 6017 Grand Department Store

Κωδικός: 6017
Κατηγορία: Sylvanian Families Πόλη
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
79.99€ 71.99€

Το Grand Department Store είναι ένα υπέροχο πολυκατάστημα στην πόλη με περίτεχνα διακοσμητικά και ανάγλυφα. Το σετ προσφέρεται με το διώροφο κτήριο του καταστήματος και ένα πύργο εισόδου. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε το κεντρικό κτήριο για να απολαύσετε τις διαφορετικές διαρρυθμίσεις. Το κεντρικό κτήριο έχει ένα αναλογικό ασανσέρ που μπορεί να μεταφέρει φιγούρες στον επάνω όροφο. Τα παράθυρα αποσπώνται και μπορούν να αντικατασταθούν με τα παράθυρα των άλλων προϊόντων της σειράς Town.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας πόλη συνδυάζοντας αυτό το προϊόν με άλλα κτήρια της σειράς Town, όπως το Delicious Restaurant, το Designer Studio και το Creamy Gelato Shop. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κτήριο στο δικό σας γούστο αντικαθιστώντας τα παράθυρα, τους φράκτες και τις μαρκίζες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία μαζί με το κτήριο.

Συνδυάστε το με διάφορα έπιπλα, καταστήματα και φιγούρες της σειράς Town για περισσότερη διασκέδαση (όλα πωλούνται χωριστά).

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα