Έκπτωση - 10%

Sylvanian Families 6007 Ride Along Tram

Κωδικός: 6007
Κατηγορία: Sylvanian Families Πόλη
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
30.99€ 27.89€

Το Ride Along Tram μεταφέρει τον κόσμο σε όμορφες τοποθεσίες της πόλης. Αυτό το κομψό τραμ είναι κόκκινο και χρυσό με πανέμορφα ανάγλυφα. Οι ρόδες και οι πόρτες λειτουργούν κανονικά. Οι θέσεις είναι αποσπώμενες κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε διάφορες διαρρυθμίσεις θέσεων. Η καμπίνα του οδηγού και το μηχάνημα των εισιτηρίων μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε πλευρά του τραμ. Αναποδογυρίστε την καμπίνα του οδηγού για να την χρησιμοποιήσετε ως ταμείο έκδοσης εισιτηρίων. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης μία στάση του τραμ και το καπέλο του οδηγού. Ο οδηγός είναι ο πατέρας Maple Cat (πωλείται χωριστά). Τοποθετήστε τις μαρκίζες και τον φράκτη του Creamy Gelato Shop επάνω στο τραμ για να το μετατρέψετε σε κατάστημα παγωτών. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε σε αυτό τον φράκτη του Grand Department Store (όλα πωλούνται χωριστά).

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα