ΕΚΠΤΩΣΗ -10%

Sylvanian Families 6002 Town Girl Series - Chocolate Rabbit

Κωδικός: 6002
Κατηγορία: Sylvanian Families Πόλη
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
10.99€ 9.89€

Η Stella, η μεγάλη αδερφή Chocolate Rabbit εργάζεται στην πόλη και σχεδιάζει όμορφα φορέματα.

Γνωρίζει πως όλοι αγαπούν τα λουλούδια και τα γενέθλια πετράδια κι έτσι τα χρησιμοποιεί στα σχέδιά της για να μπορεί κάθε πελάτης να βρει ένα φόρεμα που να του ταιριάζει απόλυτα.

Αυτό που έχει πάντα στο μυαλό της είναι η εξής φράση: «Θέλω όλοι να νοιώθουν όμορφοι και να απολαμβάνουν να φορούν τα φορέματά μου.»

Τα φορέματά της πωλούνται στο τμήμα φορεμάτων του πολυκαταστήματος και όλοι τα αγαπούν. Συνδυάστε αυτήν τη φιγούρα με το Chocolate Rabbit Family, το Chocolate Rabbit Baby, το Chocolate Rabbit Twins και το Chocolate Rabbit Grandparents για να ολοκληρώσετε την οικογένεια Chocolate Rabbit.

Συνδυάστε την με καταστήματα, έπιπλα και φιγούρες της σειράς Town για περισσότερη διασκέδαση (όλα πωλούνται χωριστά).

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.