Έκπτωση -5%

Sylvanian Families 5275 Διώροφο Σχολικό Νηπιαγωγείου

Κωδικός: 5275
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
19.99€ 18.99€

Αυτό το τεράστιο διώροφο λεωφορείο είναι το κατάλληλο για τη μεταφορά των μαθητών στο νηπιαγωγέιο. Στον επάνω όροφο του λεωφορείου μπορούν να καθίσουν τα μωρά Sylvanian και να απολαύσουν τον ήλιο. Οι θέσεις στο δεύτερο όροφο του λεωφορείου αφαιρούνται, για περισσότερο παιχνίδι ή για ένα χαλαρό υπνάκο. Με επιπλέον σκάλα και τσουλήθρα για να γίνεται η αποβίβαση των μαθητών παιχνίδι. Ολοκληρώστε τη συλλογή σας με αυτο το υπέροχο σετ παιχνιδιού. Το σετ περιλαμβάνει: σχολικό λεωφορείο, τσουλήθρα, σκάλα και άλλα αξεσουάρ. Οι φιγούρες ΔΕΝ περιλαμβάνονται.

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.