Έκπτωση - 10%

Sylvanian Families 5049 Supermarket

Κωδικός: 5049
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
49.99€ 44.99€

Οι Sylvanian Families θέλουν να σε προσκαλέσουν στον κόσμο τους.

Μία βόλτα στο Σουπερμαρκετ για τους γονείς Sylvanianians, μπορεί να είναι κάτι σύνηθες και βαρετό, όμως τα παιδιά τρελαίνονται να ακολουθούν τους γονείς τους σε αυτή τη βόλτα. Με τη λίστα στο χέρι είναι έτοιμοι να γεμίσουν το καλαθι αγορών τους. Η μεγάλη ποικιλία προιόντων θα καλύψει όλες τις ανάγκες των Sylvanian. Το χαμογελαστό και πρόθυμο προσωπικό θα ικανοποιήσει τους πελάτες του κι έτσι η ώρα στο Supermarket θα περάσει ευχάριστα. Ολοκληρώστε τη συλλογή σας με αυτό το το υπέροχο σετ παιχνιδιού. Το σετ περιλαμβάνει: supermarket, ταμείο, 2 περιοδικά, ψάρια, γάλα, γιαούρτια, πάγκο με φρούτα και λαχανικά και πολλά άλλα αξεσουάρ. Οι φιγούρες ΔΕΝ περιλαμβάνονται.

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα