Έκπτωση - 10%

Sylvanian Families 2752 City House With Lights

Κωδικός: 2752
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
79.99€ 71.99€

Οι Sylvanian Families θέλουν να σε προσκαλέσουν στον κόσμο τους.

Το μεγάλο σπίτι των Sylvanian Families, έχει πέντε δωμάτια χωρίς έπιπλα για να τα διακοσμήσεις, σιγά, σιγά όπως εσύ θέλεις. 
Ο ήλιος μπορεί να πήγε για ξεκούραση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και οι Sylvanian Families πρέπει να κάνουν ότι ίδιο. Απλά ανάβουν τα φώτα του σπιτιού τους και το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ.

Αν ενώσεις τα σπιτάκια μεταξύ τους, αλλά και με τα μαγαζάκια μπροστά στα μάτια σου θα αποκαλυφθεί το δικό σου χωριό των Sylvanian Families.

Λίγα λόγια για την οικογένεια των Sylvanian Families:
Όλες οι οικογένειες ζουν στο χωριό των Sylvanian, όπου απολαμβάνουν τον κόσμο της φύσης.
Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας και να μάθουν για τις ανθρώπινες σχέσεις και τη συμπεριφορά, όπως το να είσαι καλός και να αγαπάς τους άλλους.

Company info

Από το 1985 η EPOCH ξεκινώντας από την Ιαπωνία, δημιούργησε την αγαπημένη σειρά όλων την Sylvanian Families, παιχνίδια γεμάτη νοσταλγία που προσελκύουν ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη.
Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους. Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Κάθε κούκλα διαθέτει μοναδική εμφάνιση και μέγεθος, ώστε να είναι άκρως προσιτή στα παιδιά.

Σχετικά Προϊόντα