Banner for Espa
Έκπτωση -7%

Super Junior A To B CourseBook (+ i-eBook) 9789963710652

Κωδικός: 9789963710652
Κατηγορία: Pre - A' - B' Junior
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
40.00€ 37.20€

Super Junior A to B

Η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για μαθητές Γ' ή Δ' Δημοτικού που επιθυμούν να διδαχθούν τις τάξεις A και B Junior σε ένα σχολικό έτος. Παρότι διδάσκει δύο τάξεις μαζί, η σειρά έχει ελαφριά δομή καθώς παρουσιάζει την ύλη ευχάριστα, με απλό και κατανοητό τρόπο. Μαζί με τον Super Junior και την παρέα του, ο μαθητής κάνει ένα δημιουργικό ξεκίνημα στην αγγλική γλώσσα αποκτώντας γερές βάσεις μέσα από μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που διευκολύνουν τη μετάβαση στην A Senior.

Super Junior A to B: Coursebook

  • Αποτελείται από 47 μαθήματα (7 Alphabet Lessons + 40 Lessons) που παρουσιάζουν τις εικονογραφημένες περιπέτειες του ήρωα Super Junior και των φίλων του
  • Aφθονία οπτικοακουστικών ασκήσεων (Reading, Listening, Speaking).
  • Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται Extra Oral Practice, ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου ο μαθητής σημειώνει το homework και οδηγίες χρήσης του i-book.

Tp i-Book περιέχει την προφορά και μετάφραση του λεξιλογίου, τα 40 επεισόδια της ιστορίας σε μορφή κινουμένων σχεδίων, τα audios της ιστορίαs, τα video clips των τραγουδιών και επιπλέον λεξιλογικές και γραμματικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις είναι διαφορετικές από αυτές του βιβλίου, έχουν μορφή video games και διορθώνονται με ένα αυτόματο σύστημα αξιολόγησης.