Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Στοιχεία Ναυτικής Μετεωρολογίας (24 Γράμματα)

Κωδικός: 9786182014042
Διαθεσιμότητα: 2 έως 5 ημέρες
30.00€ 27.00€

ο ναυτικό επάγγελμα είναι ιδιαίτερο και μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους του είναι ότι ο ναυτικός και το πλοίο ταξιδεύουν στην ανοιχτή θάλασσα που η κατάστασή της επηρεάζεται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. Στη σύγχρονη εποχή, από τη μια μεριά ταξιδεύουμε με σχετικά καινούρια πλοία που τεχνολογικά έχουν αλλάξει επίπεδο, αλλά παρ' όλα αυτά οι κλιματικές συνθήκες έχουν επίσης αλλάξει παγκόσμια καθώς είμαστε αντιμέτωποι με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο οι Πλοίαρχοι να διαθέτουν βασικές γνώσεις Μετεωρολογίας καθώς είναι αυτοί που θα πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για τις πορείες που θα ακολουθήσουν τα πλοία τους στη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών ιδιαίτερα όταν διασχίζουν Ωκεανούς.
Το βιβλίο αυτό στοχεύει να δώσει στους Δόκιμους Πλοίαρχους των Ναυτικών Ακαδημιών την ευκαιρία να αποκτήσουν τα βασικά γνωστικά εφόδια ναυτικής μετεωρολογίας που είναι απαραίτητα για να είναι έτοιμοι να πάρουν σωστές αποφάσεις όταν έλθει η δική τους σειρά.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον εκδότη μου κ. Γιώργο Δαμιανό και τους συνεργάτες του που μου δίνουν την ευκαιρία να εκδώσω τα ναυτιλιακά μου βοηθήματα και έτσι να φτάσουν στα χέρια των Δόκιμων Πλοιάρχων.