Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Σπουδή Στα Λατινικά Β΄Λυκείου (Άλκιμο)

Κωδικός: 9786188419698
Κατηγορία: Λατινικά
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.50€ 14.84€

Πλήρως εναρμονισμένο με το νέο πρόγραμμα σπουδών (ΦΕΚ 3971- 17/9/2020), τις οδηγίες για την ύλη και τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων και την ενδεικτική διδακτική πρόταση που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας (Οκτώβριος 2020).

Κειμενοκεντρική προσέγγιση: Σε κάθε ενότητα δίνεται το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό για την πρόσκτηση «ρωμαιογνωσίας», ενδελεχής ανάλυση του λεξιλογίου και των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων καθώς και πλούσιο λεξιλογικό υλικό με λατινικές φράσεις που επιβιώνουν στη γλώσσα μας και με τη συσχέτιση των λέξεων του κειμένου με την ελληνική γλώσσα και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες.
Μαθητοκεντρική προσέγγιση: Στη συντακτική προσέγγιση και στο υλικό εμπέδωσης και τις ασκήσεις πολλαπλών τύπων κάθε ενότητας δίνεται έμφαση στην αυτενέργεια των μαθητών.

Περισσότερες από 500 ασκήσεις, ανοικτού και κλειστού τύπου, που αφορούν τη μετάφραση και κατανόηση του κειμένου, τη γραμματική και συντακτική ανάλυση, την ετυμολογία των λέξεων και την προσέγγιση των στοιχείων πολιτισμού που αναδεικνύονται από το κείμενο σε σύγκριση με το παράλληλο κείμενο που δίνεται.
 

Κωδικός πρόσβασης στην ιστοσελίδα των εκδόσεων για τις απαντήσεις όλων των ασκήσεων και συμπληρωματικό πλούσιο υλικό για το μάθημα των Λατινικών.

Σχετικά Προϊόντα