Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Sorbonne B2 (Βιβλίο Μαθητή) 9789608499973

Κωδικός: 9789608499973
Κατηγορία: B1/B2
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
24.38€ 20.72€

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε ειδικά για τους μαθητές που προετοιμάζουν τις εξετάσεις του διπλώματος Certificat Pratique de Langue Française - Sorbonne B2. Δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο προετοιμασίας για τις συγκεκριμένες εξετάσεις αλλά και ένα εγχειρίδιο εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας.

Απαρτίζεται από τρία μέρη: τις γραπτές δοκιμασίες, την ακουστική κατανόηση και την παραγωγή προφορικού λόγου. Στην εισαγωγή παρουσιάζεται εκτενώς το περιεχόμενο των εξετάσεων (απαιτούμενες δεξιότητες, διάρκεια, βαθμολόγηση, τρόπος αξιολόγησης…). Το πρώτο μέρος αποτελείται από 10 ενότητες: καθεμία από αυτές περιλαμβάνει μία φάση κατανόησης γραπτού λογοτεχνικού κειμένου, μία φάση παραγωγής γραπρού λόγου και μία φάση γλωσσικής δεξιότητας (ασκήσεις γραμματικής και ορθογραφία). Το δεύτερο μέρος αποτελείται από 10 ακουστικά τεστ: καθένα από αυτά περιλαμβάνει μία άσκηση κατανόησης ενός κειμένου πολιτιστικού χαρακτήρα και μία άσκηση φωνητικής διάκρισης. Τέλος, το τρίτο μέρος είναι αφιερωμένο στην παραγωγή προφορικού λόγου και αποτελείται από 15 κείμενα που δίνουν το έναυσμα για μια γόνιμη συζήτηση μαθητή-καθηγητή.

Όλες οι ενότητες και δοκιμασίες αυτού του βιβλίου έχουν ευθυγραμμιστεί με τις οδηγίες του Πανεπιστημίου Paris IV-Sorbonne και είναι εναρμονισμένες με τις προδιαγραφές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου αναφοράς για τη γλώσσα.