Προσφορά
Έκπτωση - 10%

Sony Playstation VR Worlds Bundle +Camera V2 + VR Worlds (Voucher Code)

Κωδικός: 043729
Brand: Sony
Κατηγορία: Virtual Reality Headsets
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
309.00€ 279.00€

Μην μένεις στο παιχνίδι! Ζησ’ το! Το PlayStation 4 φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο Gaming σου με το PS VR Headset. Από τη στιγμή που θα το φορέσεις θα ξεπεράσεις τα όρια της οθόνης σου! Θα απολαύσεις έναν νέο τρόπο gaming αφού θα είσαι στο κέντρο της δράσης, θα ζεις την παραμικρή λεπτομέρεια των νέων εντυπωσιακών κόσμων και θα νιώθεις σαν να βρίσκεσαι πραγματικά εκεί!

Sony PlayStation VR Headset πακέτο + Camera V2 + VR Worlds (Voucher)
(Στη συγκεκριμένη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το VR Worlds σε φυσική υπόσταση αλλά σε μορφή κωδικού για κατέβασμα). 

To σύστημα εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR, σε μοναδικό πακέτο που θα σας βυθίσει στους κόσμους του VR Worlds. Το πακέτο περιλαμβάνει, το PlayStation VR headet, καμερα (v2) και τον VR τίτλο VR Worlds με κωδικό κατεβάσματος.

Ζήστε νέους κόσμους, ζήσε το παιχνίδι.
Από τη στιγμή που θα φορέσετε το PlayStation VR, το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4, θα απολαύσετε τα παιχνίδια με έναν εντελώς νέο τρόπο. Θα είστε στο κέντρο της δράσης, θα ζείτε την παραμικρή λεπτομέρεια των νέων εντυπωσιακών κόσμων και θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι.

Η πρωτοπορία δεν σταματάει.
Καινοτομία του PlayStation

Το PlayStation προσέφερε πάντα εμπειρίες πέρα από τα όρια της φαντασίας, από παιχνίδια 3D μέχρι παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας. Το PS VR συνεχίζει αυτήν την κληρονομιά θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ. Πλέον, μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια της οθόνης και να βυθιστείτε στο παιχνίδι.

Ζήστε το παιχνίδι με όλες τις αισθήσεις σας.
Νιώστε μέρος του παιχνιδιού.

Έχετε παίξει παιχνίδια που σας έκαναν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Πώς θα σας φαινόταν να παίξετε παιχνίδια που θα σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χώρου; Αυτό ακριβώς υπόσχεται να κάνει το PS VR: να σας βυθίσει σε ένα καθηλωτικό παιχνίδι με μια απαράμιλλη αίσθηση παρουσίας.

Έχετε το PS4; 
Τότε είστε έτοιμοι για το PS VR

Απλώς συνδέστε το και παίξτε. Το PS VR έχει πλήρη συμβατότητα με το PlayStation 4. Έτσι, μπορείτε απλώς να τα συνδέσετε μεταξύ τους και μέσα σε δευτερόλεπτα να βυθιστείτε σε νέες εμπειρίες.

Φτιαγμένο για όλους.
Σχεδιασμένο ώστε να νιώθετε σαν να μην φοράτε τίποτα.

Το σετ κεφαλής σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ και εύχρηστο. Φοριέται και βγαίνει πανεύκολα, ενώ το ελάχιστο βάρος του συγκρατείται από το ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής που εφαρμόζει καλά σε όλους.

Παίξτε με παρέα.
Βυθιστείτε στο παιχνίδι σας με παρέα. Με την κοινή οθόνη PlayStation, μπορείτε να παίζετε μαζί ή εναντίον των φίλων σας. Προβάλετε στην οθόνη αυτό που βλέπετε στο σετ κεφαλής, ώστε οι φίλοι σας να συμμετέχουν στη δράση. Δώστε τη δυνατότητα σε άλλα άτομα να μπουν στο παιχνίδι, ενώ εσείς βυθίζεστε στον υπέροχο κόσμο γύρω σας.

Σχετικά Προϊόντα