Banner for Espa
Έκπτωση -15%

Solutions Intermediate - Student Book (Βιβλίο Μαθητή) 9780194552882

Κωδικός: 9780194552882
Κατηγορία: Pre Lower - Lower
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
44.42€ 37.75€

Η σειρά Solutions του εκδοτικού οίκου Oxford University Press, στην δεύτερη έκδοση της αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη έκδοση της πετυχημένης σειράς πέντε επιπέδων για εφήβους.

Η σειρά έχει εκμοντερνιστεί διεξοδικά και περιέχει 80% νέα ύλη για να τραβήξει τους μαθητές, να τους αποτυπώσει την γραμματική και το λεξιλόγιο που θα συναντήσουν στις σελίδες του βιβλίου και να τους κάνει να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του βιβλίου.Τα βιβλία καθοδηγούν βήμα βήμα τους μαθητές στα ζητούμενα, είτε αφορούν την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις είτε σε ουσιώδεις ασκήσεις ειδικά διαμορφωμένες για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοπεποίθηση τους.

Η σειρά πλέον υιοθετεί ένα ευρύφάσμα διδακτικών μεθόδων, εξοπλίζοντας τον καθηγητή με μια ευέλικτη ύλη πουμπορεί να χρησιμοποιήθει μέσα στην τάξη,στο σπίτι ή ακόμα και εν κινήσει. Τα ψηφιακά στοιχεία της σειράς ζωντανεύουν την ύλη και επιτρέπουν στον καθηγητή να εναλλάσει τον ρυθμό του μαθήματος.Το διαδικτυακό βιβλίο ασκήσεων ενισχύει την δουλειά που μπορεί να γίνει από τους μαθητές αυτόνομα με μια ποικιλλία διαδραστικών χαρακτηριστικών.

Εν κατακλείδι η σειρά μεταμορφώνει κάθε μαθητή σε ενεργό μαθητευόμενο προσφέροντάς του μια πλούσια ποικιλλία εκπαιδευτικών ευκαιριών για ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων μέσα απόδραστηριότητες που δίνουν έμφαση στην επανάληψη και στην επιμήκυνση των μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα και τα διάφορα είδη τους.