Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Σκοτώνοντας Τα SS

Κωδικός: 9789606530289
Συγγραφέας: Bill O' Reilly, Martin Dugard
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
15.50€ 13.95€

Μια ιστορία τόσο τρομακτική, που θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο θρίλερ…
Μια ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ…
Με το πέρας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μόλις αποκαλύφθηκαν τα αποτρόπαια εγκλήματα του Τρίτου Ράιχ, οι ναζί εγκληματίες επιχείρησαν να δραπετεύσουν από τη Γερμανία. Κάποιοι συνελήφθησαν αμέσως, όπως ο διαβόητος αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ. Ωστόσο, κάποιοι διέφυγαν τη σύλληψη μέσω μιας πολυδαίδαλης οργάνωσης των ναζί, που τους παρείχε κάλυψη. Ανάμεσα στους εγκληματίες πολέμου ήταν και ο Γιόζεφ Μένγκελε, ο Άγγελος του Θανάτου, ο οποίος είχε διαπράξει τα φρικαλέα ιατρικά πειράματα στο Άουσβιτς, ο Μάρτιν Μπόρμαν, ο στυγνός προσωπικός γραμματέας του Χίτλερ, ο Κλάους Μπάρμπι, ο βάναυσος Χασάπης της Λυών, καθώς και ο πλέον αποτρόπαιος ναζί Άντολφ Άιχμαν.
Το Σκοτώνοντας τα SS είναι ένα έπος κατασκοπείας που διεξήχθη από αυτόκλητους και μη αποφασισμένους κυνηγούς των ναζί. Μέσα σε μερικές δεκαετίες, οι κυνηγοί των ναζί όργωσαν τον κόσμο προκειμένου να εντοπίσουν τους φυγάδες των SS και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι που ενίοτε ισοδυναμούσε με τον θάνατό τους.
Το βιβλίο αυτό ξυπνά πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Θα σας κατακλύσει το αίσθημα του δικαίου αλλά και της αδικίας, θα νιώσετε έκπληξη, θυμό, τρόμο και αγωνία για όλα όσα συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν από τα τέλη της δεκαετίας του ’30 μέχρι και σήμερα.