Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Νέα Σκοτεινή Εποχή - Η Τεχνολογία Και Το Τέλος Του Μέλλοντος

Κωδικός: 9786180320541
Συγγραφέας: James Bridle
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
17.70€ 15.90€
Μια πραγματεία για το σύγχρονο τεχνολογικό μας αδιέξοδο γραμμένη με ευρυμάθεια, ματιά διεπιστημονική, κριτική, διεισδυτική και ελεύθερη, αναφορές που εκτείνονται από την τέχνη και τη μαζική κουλτούρα ως την ιστορία της τεχνολογίας, τη φιλοσοφία και την πολιτική οικονομία. Οι κίνδυνοι που επισημαίνει δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του συγγραφέα, αλλά πραγματικότητα την οποία ίσως δεν έχουμε ακόμα χωνέψει καλά, χαμένοι σε μια θάλασσα πληροφοριών, όλο και πιο διχασμένοι από το φονταμενταλισμό, τις απλουστευτικές αφηγήσεις, τις θεωρίες συνωμοσίας, και την πολιτική της «μετα-αλήθειας». Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει ότι παρά τη φαινομενική προσβασιμότητα της πληροφορίας, ζούμε σε έναν νέο Μεσαίωνα.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το Νέα Σκοτεινή Εποχή είναι μεταξύ των πιο ανησυχητικών και διαφωτιστικών βιβλίων που έχω διαβάσει σχετικά με το ίντερνετ, που σημαίνει ότι είναι μεταξύ των πιο ανησυχητικών και διαφωτιστικών βιβλίων που έχω διαβάσει σχετικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.
New Yorker

Πιστεύω ότι πολλοί αναγνώστες θα βρουν το διορατικό βιβλίο του Bridle περισσότερο τρομακτικό παρά απολαυστικό.
Guardian

Ρίχνει φως στους τρόπους με τους οποίους μας κρατάν σκόπιμα στα σκοτάδια και μας αφήνουν να υπνοβατούμε προς ένα μέλλον αδιάκοπης παρακολούθησης ενώ «μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τα όνειρά μας του ψηφιακού μεγαλείου».
Financial Times