Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Το Σημειωματάριο

Κωδικός: 9789604617487
Συγγραφέας: Anders de la Motte
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.50€ 14.85€

Ένα καταιγιστικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα!

Ο Ντάβιντ Σάρακ είναι «καθοδηγητής» στην Αστυνομία της Στοκχόλμης: βασική αποστολή του είναι να στρατολογεί και να καθοδηγεί πληροφοριοδότες, τους οποίους προστατεύει με το «άκρως απόρρητο». Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός, γι’ αυτό και δρα ανενόχλητος –ακόμα κι από την υπηρεσία του– σ’ έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι δόλιοι χειρισμοί, οι μίζες και το κάρφωμα.

Η ζωή του αλλάζει ριζικά όταν τραυματίζεται σε τροχαίο και παθαίνει αμνησία. Ο κύκλος όσων προστατεύει έχει ξεφύγει πλέον από τον έλεγχό του, ενώ έχει μεταβληθεί και ο ίδιος σε θήραμα –«νόμιμοι» και παράνομοι τον κυνηγούν για να μάθουν τα επτασφράγιστα μυστικά του.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκαταστήσει επαφή με τον πληροφοριοδότη «Γιάνους», ένα μυστηριώδες πρόσωπο-κλειδί, ψηλά στην ιεραρχία του υποκόσμου. Και πρέπει να προλάβει εκείνους που τον ακολουθούν καταπόδας, και είναι έτοιμοι να πατήσουν επί πτωμάτων για να αποκαλύψουν –ή να συγκαλύψουν;– την πραγματική ταυτότητα του «Γιάνους».

Με μεστή γραφή ο Άντερς ντε λα Μοτ υφαίνει έναν ζοφερό κόσμο και μας πλέκει μια ιστορία γεμάτη ένταση, γρήγορους ρυθμούς και αγωνία.