Έκπτωση -20%

Το Σημάδι Του Σκορπιού (Pocket)

Κωδικός: 9789605668655
Κατηγορία: Βιβλία Pocket
Συγγραφέας: Marek Krajewski
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
6.60€ 5.28€

Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΜΟΚ

Πολωνία, Μπρέσλαου, 1933: τα πτώματα μιας βαρονέσας και της γκουβερνάντας της κείτονται στο βαγόνι ενός τρένου. Σκορπιοί στριφογυρίζουν στην ανοιγμένη κοιλιά της δεκαεφτάχρονης. Στον τοίχο θα βρεθεί γραμμένο με αίμα ένα σημείωμα σε κάποια άγνωστη ανατολίτικη γλώσσα.

Ο διευθυντής της Δίωξης Εγκλήματος Έμπερχαρντ Μοκ καλείται μαζί με τον Χέρμπερτ Άνβαλντ να ανακαλύψουνι τόσο το κίνητρο όσο και την ταυτότητα του δολοφόνου. Η εξιχνίαση όμως ενός μυστηρίου δεν είναι και τόσο απλό ζήτημα στο Μπρέσλαου που ζει υπό τη σκιά της Γκεστάπο. Συνωμοσίες εξυφαίνονται σε κάθε γωνία, η καχυποψία έχει καταλάβει τους πάντες, ενώ όλα είναι προς πώληση.

Κατά την έρευνά τους ο Μοκ και ο Άνβαλντ θα έρθουν αντιμέτωποι με αριστοκράτες βουτηγμένους στη σεξουαλική διαστροφή, παραδόπιστους καθηγητές πανεπιστημίου, ένοχα μυστικά.

Σε μια πόλη που βουλιάζει στον φόβο, αυτή η σκοτεινή, απόκρυφη υπόθεση θα οδηγήσει τους δύο ερευνητές στα όρια της αντοχής τους πριν καταφέρουν να βρουν τη λύση.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το σημάδι του σκορπιού διακρίνεται για το στιλ της γραφής και την ευφυή του πλοκή. Ένα πρωτότυπο αστυνομικό μυθιστόρημα που ανανεώνει το είδος.
Financial Times

Aτμόσφαιρα και πικάντικες ιστορικές λεπτομέρειες συνωστίζονται στις σελίδες του και αναδεικνύουν αυτό το λογοτεχνικό αστυνομικό θρίλερ μεταξύ των κορυφαίων του είδους…
Times