Έκπτωση -21%

Sicher Aktuel B2.1 (Lektion 1-6) Kursbuch Und Arbeitsbuch (+CD)

Κωδικός: 9783196012071
Κατηγορία: Klasses 3 - 4 (B1 - B2)
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
27.50€ 21.73€

Το Sicher! aktuell B2/1 είναι το νέο, επικαιροποιημένο Sicher! B2/1. Με δύο λεπτούς τόμους, B2/1 και B2/2, η σειρά Sicher! aktuell οδηγεί στο επίπεδο Β2. Κάθε τόμος περιλαμβάνει ενσωματωμένο το Βιβλίο του μαθητή και το Βιβλίο ασκήσεων.

Το Βιβλίο του μαθητή εξασκεί τους μαθητές στις τέσσερις δεξιότητες: κατανόηση γραπτών και ακουστικών κειμένων, παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου, καθώς και στο λεξιλόγιο και τη γραμματική, ενισχύοντας παράλληλα την οπτικοακουστική τους ικανότητα μέσα από μικρές ταινίες. Το Βιβλίο ασκήσεων περιέχει πληθώρα ασκήσεων εξάσκησης και εμπέδωσης όλων των δεξιοτήτων. Στο βιβλίο λαμβάνεται υπόψη και η τυπολογία των ασκήσεων όλων των εξετάσεων αυτού του επιπέδου, όπως π.χ. της νέα εξέταση Goethe-Zertifikat B2 ή του ÖSD-Zertifikat B2.

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει λίστα με όλες τις διδαγμένες χρήσιμες εκφράσεις για τη γραπτή και προφορική έκφραση, καθώς και μια πρακτική λίστα αναζήτησης ασκήσεων σχετικών με τις διαφορετικές εξετάσεις του επιπέδου, τόσο από το Βιβλίο του μαθητή όσο και από το Βιβλίο ασκήσεων.