Προσφορά
Νέο Προϊόν
Έκπτωση -20%

Royal Talens Βερνίκι Μεταφοράς Εικόνας Laquer Transfer Medium Art Creation 250ml

Κωδικός: 480690210
Κατηγορία: Βερνίκια
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
9.40€ 7.52€

Είναι ένα είδος εύκολης μεταφοράς εικόνας για διακοσμητική ζωγραφική, διακόσμηση του σπιτιού και γενικά για σκληρές επιφάνειες.(Μεταφορά σε  ξύλο, κεραμικό, γυαλί,ύφασμα, κερί, ταπετσαρία κλπ. μπορείτε να το εφαρμόσετε στα δάπεδα)

Εύκολο στην εφαρμογή. Κόβουμε το σχέδιο που θέλουμε να μεταφέρουμε, ξεκολλάμε την ζελατίνη και το τοποθετούμε με την κολλώδη επιφάνεια προς τα κάτω. Με ένα σφουγγαράκι ποτίζουμε την επιφάνεια με νερό με μικρή πίεση και αφού έχει νοτίσει το φύλλο καλά σε ένα λεπτό αφαιρούμε το φύλλο ''συρταρωτά''. Αφαιρούμε με ένα στεγνό πανάκι το νερό που απέμεινε στην επιφάνεια. ΕΤΟΙΜΟ!
Νέα και όμορφα μοτίβα μεταφοράς με υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερες διαστάσεις  ζωντανεύουν με τα transfer Home Artebella  .
Τα Transfer που στο τέλος του κωδικού έχουν το γραμμα Κ είναι αδιαφανή , δλδ δεν φαίνεται τι υπάρχει κάτω στο σημείο που θα τοποθετηθεί , ενώ αυτά που στο τέλος του κωδικού έχουν το γραμμα V είναι διάφανα , δλδ εάν έχετε χρωματίσει ή έχετε κάνει εφέ κρακελε , μπορείτε να βάλετε από πάνω το διάφανο transfer για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!