Νέο Προϊόν
Έκπτωση -14%

Robotime Ξύλινο Puzzle Air Vehicle 3D

Κωδικός: RBT-LK702
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 14+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
64.00€ 54.99€

Ένα ρετρό στιλ μοντέλο μηχανικού αερόπλοιου που τροφοδοτείται από ελατήριο, που δείχνει όλες τις λεπτομερείς δομές και γρανάζια στο εσωτερικό. Φτιάξετε το δικό σας αεροσκάφος και παρακολουθήστε το να τρέχει έξω με τις περιστρεφόμενες προπέλες του!

 

  • Το LK702 βασίζεται εν μέρει στα πραγματικά αεροσκάφη και δείχνει κάθε λεπτομέρεια ενός όμορφα σχεδιασμένου μοντέλου αεροσκάφους. Μπορείτε να δείτε μέσα από τον ξύλινο σκελετό  πώς λειτουργεί ο μηχανισμός στο εσωτερικό.
  • Φανταστική εμπειρία κατασκευής 4 ~ 5 ωρών, αυτό το κιτ δόμησης θα δοκιμάσει την οπτική-χωρική σας ικανότητα και υπομονή. Θα βρείτε τον εαυτό σας να απορροφάται στην κατασκευή και να εμπνέεστε από το STEM και τη φαντασία.
  • Ιδανικό δώρο και διακόσμηση δωματίου -  Δώρο για όλους. Όποτε είναι γενέθλια, επέτειος ή διακοπές, ή ακόμα και καθημερινός ποιοτικός χρόνος, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε το χρόνο σας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του κάνει επίσης μια αναζωογονητική διακόσμηση για το σπίτι ή το γραφείο σας.
  • Χωρίς μπαταρία & χωρίς κόλλα -  Ελαφριά μοντέλα από φυσικό κόντρα πλακέ. Κομμένα φύλλα ξύλου με λέιζερ μεγάλης ακρίβειας με κατάλληλα μέρη.   Δεν χρειάζεται μπαταρία και κόλλα, εύκολο στη συναρμολόγηση. Η καθαρή απεικόνιση σάς προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία κατασκευής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
KIT:  Αξεσουάρ, μεταλλικό ελατήριο, πλαστικά μέρη, κόντρα πλακέ
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ:  14+
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ:  300 x 215 x 250 mm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:  357 x 235 x 46 mm
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ:  229 τεμ