Νέο Προϊόν
Έκπτωση -16%

Robotime Ξύλινο Puzzle Treasure Box 3D

Κωδικός: RBT-LK502
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 8+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
38.00€ 31.99€

Λεπτό ξύλινο σεντούκι θησαυρού που μπορείτε να συναρμολογήσετε μόνοι σας.  Ιδανικό δοχείο αποθήκευσης για μικρά αντικείμενα ή κοσμήματα. Μπορείτε να ορίσετε τον δικό σας κωδικό και να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας ασφαλείς. Τόσο διασκεδαστικό όσο και προκλητικό για τον εγκέφαλο.

Κομψό σεντούκι -  Προσθέστε πιο κομψή πινελιά με το όμορφα σκαλιστό Treasure Box LK502. Όχι μόνο η συναρμολόγηση αλλά και η διαδικασία ξεκλειδώματος φέρνει πολύ διασκέδαση. Αφού εισαγάγετε τον κωδικό, χρησιμοποιείτε ένα κλειδί για να τον ανοίξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να διατηρήσετε τα προσωπικά αντικείμενα ή τα κοσμήματά σας ασφαλή.
 
Προσαρμοσμένος κωδικός πρόσβασης - Ορίστε έναν τριψήφιο αριθμό ως κωδικό πρόσβασης. Υπάρχουν 810 σύνολα κωδικών για να διαλέξετε (αναφέρονται στο εγχειρίδιο). Πρέπει να περιστρέψετε προσεκτικά το κουμπί σύμφωνα με τις οδηγίες, γιατί δεν μπορεί να αλλάξει μόλις ρυθμιστεί.
 
Χωρις κόλα -  Το σετ αποτελείται από 123 κομμάτια και θα προκαλέσει 3 ~ 4 ώρες διασκέδαση για εσάς. Μπορείτε να τα συναρμολογήσετε εντελώς με καρφίτσες και ουρές χωρίς κόλλα. Η κοπή με λέιζερ υψηλής τεχνολογίας καθιστά ακριβή και ομαλή την άκρη, έτσι ώστε τα εξαρτήματα να ταιριάζουν καλά και να είναι εύκολα στη συναρμολόγηση.  Είναι κατασκευασμένα από φυσικό κόντρα πλακέ χωρίς πρόσθετες τοξίνες, τόσο ασφαλείς όσο και φιλικές προς το περιβάλλον.
 
Τέλειο δώρο & χόμπι - Δώρο για όλους. Είτε είναι γενέθλια, επέτειος ή διακοπές, ή ακόμα και καθημερινός ποιοτικός χρόνος, είναι μια τέλεια επιλογή. Θα ανταμειφθείτε με μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης μετά την συναρμολόγηση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
KIT:   Αξεσουάρ, μέταλλο, πλαστικά μέρη, ξύλινα κομμάτια
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ:  100 x 124 x 85cm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:  320 x 235 x 39 cm
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ: 8+
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ:  123 τεμ