Banner for Espa

Robotime Ξύλινο Puzzle 3D Rolife DIY Music Box Pumpkin Carriage AM41

Κωδικός: NJGRP-RBT AM41
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 14+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
29.90€

Classic Music Box - Το χαριτωμένο μουσικό κουτί είναι κατασκευασμένο από ξύλο υψηλής ποιότητας κομμένο με λειζερ ακριβειας. Τα εξαιρετικά σκαλίσματα και οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες γύρω από το ξύλινο μουσικό κουτί είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Το μουσικό κουτί θα παίξει ένα μέρος του It’s A Small World όταν γυρίσετε τη λαβή στο κάτω μέρος. Δεν απαιτούνται μπαταρίες.
 
Απεριόριστη διασκέδαση -  Ο τέλειος συνδυασμός δεξιοτεχνίας και μουσικής. Πρέπει να συναρμολογήσετε ολόκληρο το μουσικό κουτί μόνοι σας ή με την οικογένειά σας. Θα είναι μια καλή προσπάθεια. Μπορεί επίσης να αναπτύξει τον αριστερό εγκέφαλο, να εκπαιδεύσει νοητικές δεξιότητες και ισχυρή λογική σκέψη. Ο κυκλώνας καταιγισμός ιδεών ενισχύει την εστίαση και τη μάθηση.
 
Ένα μοναδικό δώρο - Το καλύτερο δώρο για την οικογένειά σας, τους φίλους ή τη γιορτή της μητέρας, τα γενέθλια, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα, την Ημέρα των Ευχαριστιών, την Ημέρα του Πατέρα και την επέτειο. Θα γίνει ένα πολύτιμο δώρο για πολλά χρόνια ακόμα. Μια τέλεια διακόσμηση στο δωμάτιο ή στο σαλόνι.
 
Μηχανισμός 【Melody】18 Note. -  τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν μια καθαρή, ευχάριστη και ουσιαστική μελωδία. Η αναπαραγωγή μουσικής είναι χαλαρωτική και συνεκτική. Περιστρέψτε το ρολόι για να απολαύσετε αυτήν την κλασική μουσική.

  •     Πρωτότυπος σχεδιασμός, τεχνολογία πρώτης κατηγορίας
  •     Ιδανικό για τους λάτρεις του DIY και τους τεχνίτες
  •     Ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο για το σπίτι
  •     Τέλειο είδος δώρου

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Διαστάσεις Συναρμολογημενου Μοντέλου: 159*162*102mm