Έκπτωση -5%

Robotime Ξύλινο Puzzle 3D Harbinger Rover LS402

Κωδικός: NJGRP-RBT-LS402
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 8+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
24.99€ 23.74€

Τροφοδοτείται 100% από ηλιακή ενέργεια, η αποστολή του ROKR Harbinger Rover είναι να διερευνήσει την ύπαρξη οποιωνδήποτε ζωών σε άλλους πλανήτες. Αναλύει επίσης το κλίμα και τη γεωλογία. Η δημιουργία αυτού θα ρίξει περισσότερο φως στις έννοιες STEM μαζί με τη διασκέδαση παζλ για τους κατασκευαστές.

Ας εξερευνήσουμε το συμπαν!
 
Space Rover 3D Puzzle -  Το Harbinger Rover LS402 έχει σχεδιαστεί με τόσες πολλές ζωντανές λεπτομέρειες ενός πλανητικού rover. Περιλαμβάνει ένα ChemCam, ένα APXS (Alpha Particle Xray Spectrometer), μια Mastcam, έναν ηλιακό κινητήρα. Η κατασκευή κάθε τμήματος του rover θα εμπνεύσει το πνεύμα της φαντασίας και της εξερεύνησης.
 
Solar-Powered Toy Vehicle - Η σειρά ROKR Space Hunting τροφοδοτείται 100% με ηλιακή ενέργεια. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να προσανατολίσετε τα ηλιακά πάνελ στον ήλιο.
Non-Glue & Natural series - Η σειρά ROKR Space Hunting συνδέεται πλήρως χωρίς κόλα. Η κοπή με λέιζερ υψηλής τεχνολογίας κάνει ακριβή και ομαλή ακμή. Έτσι τα εξαρτήματα είναι καλά τοποθετημένα και εύκολα στη συναρμολόγηση. Είναι κατασκευασμένα από φυσικό κόντρα πλακέ χωρίς πρόσθετες τοξίνες, τόσο ασφαλείς όσο και φιλικές προς το περιβάλλον.
Creative & Educational -  2 ~ 3 ώρες διασκέδασης στο κτίριο, θα έχετε καλύτερη κατανόηση των αρχών και του μηχανισμού STEM. Ενισχύει επίσης τη λογική σκέψη και τη συγκέντρωσή σας. Δείτε πώς έρχεται στη ζωή μέσω των χεριών και της υπομονής σας, και απολαύστε τη χαρά των επιτευγμάτων παρακολουθώντας το να τρέχει κάτω από ηλιοφάνεια.
Ιδανικό δώρο και διακόσμηση δωματίου -  Δώρο για όλους, συνιστάται για 8+. Όποτε είναι γενέθλια, επέτειος ή διακοπές, ή ακόμα και καθημερινός ποιοτικός χρόνος, αυτή είναι η τέλεια επιλογή για να περάσετε το χρόνο σας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός το καθιστά επίσης μια αναζωογονητική διακόσμηση για το σπίτι ή το γραφείο σας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
KIT:  Αξεσουάρ, Μηχανή, Ηλιακό Πάνελ, ξύλινα κομματια
ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ:  8+
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ:  175 x 85 x 100mm
ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:  237x 175 x 41 mm
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ:  213 τεμ