Banner for Espa

Robotime Ξύλινο Puzzle 3D Cruise Ship TG306

Κωδικός: NJGRP-RBT-TG306
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 14+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
13.90€
Μοναδικός πρωτότυπος σχεδιασμός - Τα ξύλινα κομμάτια είναι κομμένα με λειζερ μεγάλης ακριβειας. Απλά βγάλτε τα μέρη από τις πλάκες. Πολύ εύκολο στη συναρμολόγηση. Δεν χρειάζεται κόλλα.
 
Enjoy Fun - Το σετ ξυλογλυπτικής είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά ηλικίας 8+. Είναι ένα υπέροχο έργο τέχνης για τους γονείς και τα παιδιά να συναρμολογούν μαζί.
 
Easy Assemble - Οι οδηγίες είναι πολύ σαφής και το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό κομμάτι γυαλόχαρτου είτε το χρειαστείτε είτε όχι. Όλες οι σανίδες είναι λέιζερ precut, πολύ εύκολο να τα βγάλουν έξω από το ταμπλό.
 
Τέλειο δώρο και εξαιρετική διακόσμηση σπιτιού - Κανείς δεν θα αρνηθεί ένα τέτοιο μαγικό δώρο! Εάν είστε λάτρεις DIY ή έχετε υπομονή και χρόνο, αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς, είναι πιο φίνο από τα περισσότερα παιχνίδια χειροτεχνίας. Επιπλέον, μπορεί να είναι το πιο δημιουργικό δώρο ή για διακόσμηση σπιτιού για όλους
 
Μοναδικό Δώρο & Στυλιστική Διακόσμηση: Ένα μοναδικό δώρο  αξεπέραστης αισθητικής.  Πολυτελής εσωτερική διακόσμηση για το δωμάτιο και το γραφείο σας