Banner for Espa

Robotime Ξύλινο Puzzle 3D Construction Kit T- Rex Back To Life

Κωδικός: NJGRP-RBT-FY01
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 3+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
16.90€

Ο τέλειος συνδιασμός του ξύλινου 3d παζλ και πηλού - 6 δοχεία μαγικού πηλού (18g * 6) + κόντρα πλακέ πολλών τεμαχίων συνολικά για την συναρμολόγηση σκελετού + 2 μάτια disnosaur + 1 κάρτα. Απλό τρισδιάστατο παζλ δεινοσαύρων, ακόμη και χωρίς πηλό, επίσης μια υπέροχη δουλειά.

 

Ρεαλιστικά χρώματα από πηλό κάνουν τον δεινόσαυρο ζωντανό, ελκυστικό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα χρώματα θα βυθίσουν το παιδί στον κόσμο της δημιουργίας και της διασκέδασης!

 

2 ΒΗΜΑΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ -

 

Βήμα 1: Συναρμολογήστε τον σκελετό - Ξύλινα φύλλα πάχους περίπου 1/4 της ίντσας. Σκανάροντας το  QR Code θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα ολοκληρώσετε την κατασκευη.

 

Step 2:  Ντύστε τον σκελετό του δεινόσαυρο με πηλό δίνοντας ζωή στην δημιουργία σας. Σαρώστε QR στο πακέτο λάβετε το βίντεο οδηγιών. Θα εκπλαγείτε από τις δημιουργίες του παιδιού σας! Καταπληκτική λεπτομέρεια, απλή και υπέροχη εμπειρία DIY.

 

Παραγωγή Προηγμένης Τεχνολογίας - Ο σκελετός του δεινόσαυρου είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο, με προηγμένη τεχνολογία κοπής λέιζερ, τα κομμένα με λέιζερ κομμάτια είναι ακριβείς με λείες επιφάνειες χωρίς ραβδώσεις και  αφαιρούνται εύκολα από το φύλλο κόντρα πλακέ. O πυλός είναι μαλακός, λείος, δεν κολλάει στα χέρια και δεν λερώνει άλλα αντικείμενα.

 

Ο πηλός είναι εύκολο να σμιλευτεί δίνοντας μια μοναδική αίσθηση, ευχάριστη στην αφή και τη μυρωδιά. Ο πηλός στεγνώνει σε 24 ώρες. Κάθε χρώμα έρχεται σε ξεχωριστό δοχείο για εύκολη αποθήκευση και επαναχρησιμοποίηση.

 

Ενα υπέροχο παιχνίδι  - Είναι ο συνδιασμός διασκέδασης, μάθησης και επιστήμης δίνοντας στα παιδιά σας με έναν συναρπαστικό τρόπο να πυροδοτόντας φαντασία και δεξιότητες γνωρίζοντας τον κόσμο των δυνοσαύρων.

 

Μοναδικό δώρο - Εξαιρετικό δώρο για αγόρια και κορίτσια ή και για ενήλικες. Ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση. Τα παιδιά σας θα απολαύσουν αυτήν την έκπληξη. Μόλις ολοκληρώσουν την συναρμολόγηση, τα παιδιά σας θα είναι ανυπόμονα να επιδείξουν αυτήν την εξαιρετική δουλειά σε οικογένεια, συμμαθητές ή φίλους.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ:  220χ 60x 150mm
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ:  235Χ 170Χ 60mm
ΥΛΙΚΟ:  MDF & ΠΥΛΟΣ