Banner for Espa

Robotime Ξύλινο Puzzle 3D Classical Gramophone Κουρδιστό

Κωδικός: NJGRP-RBT-LKB01
Brand: Robotime
Κατηγορία: Ηλικία: 14+ ετών
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
84.90€

Η νέα άφιξη Super Classic Γραμμόφωνο. Εμπνευσμένο από το γραμμόφωνο που εφευρέθηκε από τον Thomas Edison. Ένα vintage γραμμόφωνο με ρετρό σχεδιασμό  δεν είναι μόνο ένα μοντέλο αλλά και ένα γραμμόφωνο που μπορεί πραγματικά να παίξει δίσκους. 

Η αναπαραγωγή του ήχου γίνεται μηχανικά και όχι με μπαταρία. Έρχεται με ένα δίσκο βινυλίου που περιέχει 3 κομμάτια μουσικής: The Merry Gent, Memory Of A Dance, The Giant Killers. Μπορεί επίσης να υποστηρίξει δίσκους 7 ιντσών και 10 ιντσών. 

Η ένταση του ήχου ελέγχεται μέσω ενός κουμπιού. Με την θύρα θύρα micro USB που έχει, κουρδίζεται χωρίς την χρήση μηχανικών παρεμβάσεων. 

Το Antique Gramophone χειροποίητο σε ταξιδεύει πίσω στον 19ο αιώνα με τις όμορφες μελωδίες. Το καλύτερο στολίδι για Σπίτι, Γραφείο, Κλαμπ, Μπαρ, Bistro και εντυπωσιακό δώρο για όλες τις ηλικίες. 

Η ιστορία του γραμμοφώνου

Το γραμμόφωνο, που εφευρέθηκε από τον αμερικανικό Edison το 1877 και θεωρείται γενικά ως θαύμα του 19ο αιώνα. Είναι μια μηχανή που καταγράφει και αναπαράγει ήχο μέσω αναλογικών σημάτων. Τη δεκαετία του 1940, το γραμμόφωνο ήταν το κύριο μέσον αναπαραγωγής μουσικής και εξακολουθεί να υπάρχει.  Μετά τη δεκαετία του 1960, οι άνθρωποι μπήκαν σταδιακά στην ψηφιακή εποχή και το γραμμόφωνο σταδιακά αποσύρθηκε. Ωστόσο, συνεχίζει στις ημέρες μας να βρίσκεται σε σπίτια ανθρώπων που ξέρουν να εκτιμούν το κλασσικό. 

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τα περισσότερα κλασικά γραμμόφωνα είναι χειροκίνητα. Για να αναβιώσουμε τα κλασικό γραμμόφωνο,  υιοθετήσαμε μια παρόμοια δομή. Μέσω της εσωτερικής σύνθετης δομής ταχυτήτων, μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς μπαταρία, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού αυτοπροσώπως.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στα Αγγλικά βήμα προς βήμα. Χρειάζονται περίπου 8 ώρες για να ολοκληρωθεί. Κοπή ακριβείας με λέιζερ, συναρμολογημένη με αγκράφα, κάθε μέρος έχει αντίστοιχο κωδικό, γεγονός που διευκολύνει τη συναρμολόγηση. 

Έρχεται με ένα δίσκο βινυλίου που περιέχει 3 μουσική:

The Merry Gent, Memory Of A Dance, The Giant Killers.

Ξύλινα Κομμάτια: 424 τεμ

Ώρα συναρμολόγησης: Περίπου 8 ώρες

Προτείνετε για ηλικίες:  14+, τα παιδιά κάτω των 14 ετών μπορούν να ολοκληρώσουν την συναρμολόγηση μαζί με τους γονείς τους. 

Πιστοποιητικά: EN71, CE, FSC, FCC;

Διαστάσεις συναρμολόγησης: 226 * 261 * 429mm

Διαστάσεις συσκευασίας: 317 * 235 * 83 mm