Προσφορά
Έκπτωση -20%

Be Quiet Pure Base 500 Black Case

Κωδικός: ACHLLS- BQTBG034
Brand: Be Quiet
Κατηγορία: Midi Tower
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
104.70€ 83.76€

Συνδυάζει προσαρμόσιμα και αθόρυβα χαρακτηριστικά με συμπαγή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Με δύο προεγκατεστημένους ανεμιστήρες Pure Wings 2 140m, μονωτικά στρώματα, υποστήριξη υδρόψυξης 360mm, διάφορες επιλογές για την εγκατάσταση έως και πέντε SSD συνολικά, εύκολη εγκατάσταση PSU από το πίσω μέρος αλλά και δυνατότητες δρομολόγησης των καλωδίων για την τακτοποίηση του εσωτερικού.

Ιδανικό για αθόρυβα αερόψυκτα συστήματα

Το κανονικό άνω κάλυμμα ολοκληρώνει τέλεια τη σχεδίαση της Pure Base 500. Ένα μονωτικό στρώμα που είναι τοποθετημένο από κάτω εξασφαλίζει μια αθόρυβη λειτουργία. Είναι η τέλεια επιλογή για αερόψυκτα συστήματα και κανονικές, αθόρυβες διαμορφώσεις υπολογιστή. Ισχυροί μαγνήτες βεβαιωνουν ότι τα άνω καλύμματα ταιριάζουν σταθερά.

Μέγιστη ροή αέρα για υδρόψυκτες διαμορφώσεις

Για όλους όσους θέλουν για μέγιστη απόδοση και ειδικά με υδρόψυκτα συστήματα, το εξαιρετικά διαπερατό από αέρα κάλυμμα είναι η σωστή επιλογή. Είναι κατασκευασμένο από υφάσματα με ελαφρύ πλέγμα, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ροή αέρα.

Προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες

Δύο προεγκατεστημένοι ανεμιστήρες Pure Wings 2 με βελτιστοποιημένες λεπίδες ανεμιστήρα που εξασφαλίζουν τέλεια ροή αέρα και ψύξη. Παρά τη συμπαγή σχεδίαση , οι εμπρός και πίσω ανεμιστήρες είναι οι δύο 140 mm, με αποτέλεσμα πολύ αθόρυβη λειτουργία. Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν έως και τρεις ανεμιστήρες 140 mm

Σταθερότητα & μείωση θορύβου

Το μπροστινό, το πλαϊνό και το άνω κάλυμμα είναι εξοπλισμένα με μονωτικά τάπητα που έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλη σταθερότητα και βελτιωμένες δυνατότητες απόσβεσης θορύβου. Τα φίλτρα σκόνης στο μπροστινό και στο κάτω μέρος αφαιρούνται εύκολα για καθαρισμό.

Σχεδιασμός με άφθονο χώρο

Το Pure Base 500 παρέχει γενναιόδωρες διαστάσεις για την εγκατάσταση καρτών γραφικών υψηλών προδιαγραφών και μεγάλων coolers ύψους έως 190 mm. Ανεμιστήρες ή radiatos έως 360 mm μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα στο μπροστινό μέρος και η πάνω περιοχή παρέχει επίσης χώρο για περισσότερους ανεμιστήρες ή ένα radiator έως 240 mm.

Λειτουργική διαδρομή καλωδίων
Και εξαιρετικές δυνατότητες δρομολόγησης καλωδίων

Το Pure Base 500 προσφέρει διάφορες δυνατότητες εγκατάστασης έως και πέντε SSD συνολικά. Για να αποκρύψετε τυχόν ανεπιθύμητα καλώδια, η θήκη προσφέρει εξαιρετικές επιλογές δρομολόγησης καλωδίων.

Προσφέρει τακτοποιημένο εσωτερικό

Το κάλυμμα PSU καλύπτει τέλεια τα καλώδια και το τροφοδοτικό. Περιλαμβάνει επίσης ένα διπλό cage σκληρού δίσκου με αποσυνδεδεμένες βάσεις που μειώνουν τους κραδασμούς και βοηθούν στη μεγιστοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας. Το cage μπορεί επίσης να αλλαχθεί για να εγκαταστήσετε ένα radiator έως 360 mm στο μπροστινό μέρος. Η μονάδα τροφοδοσίας μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί από πίσω, τοποθετημένη στο παρεχόμενο στήριγμα PSU.