Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Ηχώ Της Ψυχής

Κωδικός: 9789606234293
Συγγραφέας: Diana Gabaldon
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
28.80€ 25.92€

ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ

Αγώνας για επιβίωση μέσα στην Επανάσταση και στην ηχώ των αιώνων

Ο Τζέιμι Φρέιζερ, ιακωβίτης και απρόθυμος επαναστάτης, είναι ήδη βέβαιος για τρία πράγματα γύρω από την Αμερικανική Επανάσταση: ότι οι Αμερικανοί θα νικήσουν, ότι η μάχη στο πλευρό των νικητών δεν εξασφαλίζει την επιβίωση και ότι προτιμά να πεθάνει, παρά να αναγκαστεί να αντιμετωπίσει το νόθο γιο του -ένα νεαρό υπολοχαγό του βρετανικού στρατού- με το όπλο στραμμένο πάνω του.

Η Κλαιρ Ράνταλ γνωρίζει επίσης ότι οι Αμερικανοί θα νικήσουν, αλλά δε γνωρίζει ποιο μπορεί να είναι το τίμημα της νίκης. Σίγουρα, όμως, το τίμημα αυτό δε θα περιλαμβάνει τη ζωή ή την ευτυχία του Τζέιμι – όχι όσο περνά από το χέρι της.

Στο μεταξύ, στη σχετική ασφάλεια του εικοστού αιώνα, η Μπριάννα, κόρη του Τζέιμι και της Κλαιρ, και ο άντρας της, Ρότζερ Μακένζι, έχουν εγκατασταθεί σε ένα ιστορικό σκωτσέζικο σπίτι, όπου ξεδιπλώνεται το παρελθόν των γονιών της μέσα από τα γράμματα της μητέρας της. Οι φθαρμένες από το χρόνο σελίδες αποκαλύπτουν την αγάπη της Κλαιρ για τον Τζέιμι Φρέιζερ, καθώς και τη φυγή τους από τη Βόρεια Καρολίνα προς τις ανοιχτές θάλασσες, όπου τους περιμένουν πειρατές και ναυμαχίες.

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

«Όλα όσα περιμένεις από την Gabaldon… περιπέτεια, ιστορία, ρομάντζο, φαντασία.»

– The Arizona Republic

Μη χάσετε τα επεισόδια της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς Outlander. Αναζητήστε τη στα τηλεοπτικά κανάλια ή στις διαθέσιμες
streaming πλατφόρμες.