Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Η Ψεύτρα Και Η Πόλη

Κωδικός: 9789600367447
Κατηγορία: Κλιμακόμετρα
Συγγραφέας: Ayelet Gundar-Goshen
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
18.00€ 16.18€

Η Νοφάρ είναι μια κοπέλα τόσο συνηθισμένη, που φαντάζει σχεδόν αόρατη. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι σερβίρει παγωτά και προσμένει απελπισμένα μια διαφυγή. Ώσπου εμπλέκεται σε ένα θυελλώδες περιστατικό με έναν δημοφιλή πελάτη και τρομερά λόγια γλιστρούν από τα χείλη του. Η ίδια γίνεται ξαφνικά το επίκεντρο της προσοχής, οι πάντες θέλουν να μιλήσουν μαζί της, τα μέσα ενημέρωσης, οι συμμαθητές της, ακόμη και εκείνο το αγόρι, το μοναδικό άτομο που ξέρει την αλήθεια και απαιτεί αντάλλαγμα για τη σιωπή του. Έπειτα η Νοφάρ γνωρίζει τη Ραϊμόντα, μια ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις έχει χάσει την καλύτερή της φίλη, την οποία επιχειρεί να κρατήσει ζωντανή με εκκεντρικό τρόπο, παρουσιάζοντας τις ιστορίες της για δικές της. Γραμμένο με ανατρεπτική οξυδέρκεια, ορμητική ενέργεια και καυστικό χιούμορ, το βιβλίο αυτό φανερώνει τις εκτεταμένες συνέπειες των παραμικρών επιλογών μας και διερευνά τις μύχιες γωνιές της ανθρώπινης φύσης προκειμένου να αποκαλύψει τον υποκριτή και τον ειλικρινή μέσα στον καθένα μας. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το ψέμα και πόσο πρόθυμοι είμαστε να το πιστέψουμε; Ένα αγωνιώδες μυθιστόρημα για την εξαπάτηση και τις επιπτώσεις της.

«Αυτό το βιβλίο με άγγιξε, δυνατά και βαθιά. Ένα θαυμάσιο μυθιστόρημα».

Άμος Οζ

«Είναι απολαυστική η Αγιέλετ Γκούνταρ-Γκόσεν. Ο τρόπος με τον οποίο εκθέτει τον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων της αποδεικνύεται ακαταμάχητος».

Literatur Spiegel

«Ένα φοβερό μυθιστόρημα με απροσμέτρητη ψυχολογική εμβάθυνση».

Die Zeit

«Δεν θα το αφήνετε από τα χέρια σας. Η συγγραφέας ξεδιπλώνει με ειρωνική σοφία μια πληθωρική αφήγηση, επίκαιρη και συνάμα διαχρονική».

Kirkus Reviews

«Η Αγιέλετ Γκούνταρ-Γκόσεν μας προβληματίζει περιπλέκοντας τη σχέση θύτη και θύματος στην εποχή του #MeToo και των ψευδών ειδήσεων».

The Financial Times