Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Το Πρωινό Θαύμα

Κωδικός: 9789606532719
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
12.20€ 10.97€

Σκεφτείτε να ξυπνούσατε αύριο το πρωί και κάθε πτυχή της ζωής σας να είχε μεταμορφωθεί…

Και τώρα αναρωτηθείτε… Τι θα ήταν διαφορετικό; Θα ήσασταν περισσότερο ευτυχισμένοι; Υγιείς; Επιτυχημένοι; Θα είχατε περισσότερη ενέργεια και λιγότερο άγχος; Περισσότερα χρήματα και καλύτερες σχέσεις; Ποιο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα θα είχε επιλυθεί;

Σκεφτείτε να σας έλεγαν πως υπάρχει ένα μυστικό –όχι και τόσο προφανές– που θα μπορούσε να μεταμορφώσει κάθε τομέα της ζωής σας πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύατε…
Κι αν σας έλεγαν πως θα χρειαζόσασταν μόλις έξι λεπτά την ημέρα για να το πετύχετε;

Καλώς ήρθατε στο Πρωινό Θαύμα. Αυτό που χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δοκιμάζουν καθημερινά θα μπορούσε να είναι η πιο απλή προσέγγιση για τη δημιουργία μιας ζωής που πάντα επιθυμούσατε. Το συγκεκριμένο βιβλίο μας οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Είστε έτοιμοι; Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας μπορεί να είναι πιο υπέροχο από ό,τι είχατε ποτέ φανταστεί. Σας αξίζει μια εξαιρετική ζωή και τώρα έχει έρθει η ώρα να ενεργοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

  • Διαβάζοντας Tο Πρωινό Θαύμα, είναι σαν να κάνεις το πιο σημαντικό δώρο στον εαυτό σου: Να ξεκινάς κάθε σου μέρα αξιοποιώντας τις δυνατότητές σου στο έπακρο! Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να αναβάλλεις τη δημιουργία της ζωής που σου αξίζει να ζεις. Διάβασε αυτό το βιβλίο και μάθε το πώς!
    Dr Ivan Misner, συγγραφέας και ιδρυτής του BNI®
  • Ο Hal Elrod είναι ιδιοφυΐα και το βιβλίο του Το Πρωινό Θαύμα ήταν πραγματικά μαγικό για τη ζωή μου.
    Robert Kiyosaki, συγγραφέας του best seller Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς
  • Μία στο τόσο διαβάζεις ένα βιβλίο που αλλάζει την οπτική σου για τη ζωή, όμως είναι σπάνιο να βρεις ένα βιβλίο που αλλάζει τον τρόπο που ζεις τη ζωή σου.
    Tim Sanders, συγγραφέας του best seller των New York Times The Likeability Factor