Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Ο Πρίγκιπας Κοράκι (Πρίγκιπες No 1)

Κωδικός: 9786185394158
Συγγραφέας: Elizabeth Hoyt
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
14.35€ 12.90€

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μιας κυρίας... 
Η χήρα Άννα Ρεν έχει μια αληθινά απαίσια μέρα. Αφού γλιτώνει από έναν υπερόπτη κύριο που παραλίγο να την ποδοπατήσει με το άλογό του, επιστρέφει σπίτι της και συνειδητοποιεί ότι έχει καταστραφεί οικονομικά... 

...που θα πρέπει να κάνει το αδιανόητο... 
Ο Έντουαρντ ντε Ραφ, αξιότιμος κόμης του Σγουόρτινγχαμ, βρίσκεται σε δίλημμα. Έχοντας ήδη διώξει δύο γραμματείς σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται επειγόντως κάποιον που θα αντέξει τον οξύθυμο χαρακτήρα του και δεν θα φοβηθεί από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. 

...να βρει μια πραγματική δουλειά. 
Το ότι η Άννα δέχεται να γίνει γραμματέας του κόμη Σγουόρτινγχαμ φαίνεται σαν η τέλεια λύση για τα προβλήματα και των δύο. Όταν, όμως, ανακαλύπτει ότι ο Έντουαρντ σκοπεύει να επισκεφθεί το πλέον διαβόητο σπίτι του Λονδίνου, η Άννα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να το επιτρέψει αυτό, ακόμα κι αν δεν της πέφτει κανένας λόγος. 
Προκειμένου να καταστρέψει τα σχέδια του Έντουαρντ, θα καταστρώσει ένα υπέροχο σχέδιο. Και αν αφήσει τη φαντασία της να καλπάσει, είναι όλα πιθανά...

  • Το εκπληκτικό ντεμπούτο της Hoyt στο ιστορικό ρομάντζο θα μαγέψει τους αναγνώστες…
    John Charles, Booklist
  • 4 ½ Αστέρια! Το υπέροχο μείγμα παραμυθιού και πραγματικότητας είναι πραγματικά αναζωογονητικό, με γρήγορη πλοκή και αισθησιακό ρομαντισμό. Θα λατρέψετε τους έξυπνους χαρακτήρες της Hoyt, τους πικάντικους διαλόγους, αλλά και τις καυτές ερωτικές σκηνές.
    Kathe Robin, RT Book Reviews
  • Δεν ήθελα να τελειώσει!
    Julia Quinn, best seller συγγραφέας των New York Times
  • Η γραφή της Hoyt είναι σχεδόν πολύ καλή για να είναι αληθινή.
    Lisa Kleypas, best seller συγγραφέας των New York Times