Νέο Προϊόν
Έκπτωση -10%

Πούλησέ Το Όπως Ο Serhant

Κωδικός: 9789606452031
Συγγραφέας: Ryan Serhant
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
19.90€ 17.89€

Ο Ryan Serhant ήταν ντροπαλός, δεν είχε σταθερή δουλειά και εργαζόταν περιστασιακά ως μοντέλο χεριών όταν ξεκίνησε να δουλεύει στον μεσιτικό κλάδο το 2008, σε μια εποχή που οι ΗΠΑ βρίσκονταν στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Μόλις εννιά χρόνια αργότερα, αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μεσίτες του κόσμου και αυθεντία στην τέχνη των πωλήσεων. Το Πούλησέ το όπως ο Serhant είναι ένα πνευματώδες –κάποιες φορές ξεκαρδιστικό– και χρήσιμο βιβλίο στρατηγικής που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, να πετύχετε αποτελέσματα και να πουλήσετε σχεδόν τα πάντα.

Σε αυτό το βιβλίο θα ανακαλύψετε:

  • Τα επτά στάδια της πώλησης
  • Το δυνατό σας σημείο
  • Πώς να γίνετε κυρίαρχος στις διαπραγματεύσεις
  • Πώς να διαχειρίζεστε, και όχι να «κλέβετε», χρόνο

Μέσα από χρήσιμα μαθήματα, διασκεδαστικές ιστορίες και διαφωτιστικά παραδείγματα, θα δείτε πώς μπορείτε να υιοθετήσετε τις αρχές του Serhant για να αυξήσετε τα κέρδη σας και να φτάσετε στην επιτυχία. Με την πρακτική του καθοδήγηση θα μάθετε να χειρίζεστε ταυτόχρονα πολλές συμφωνίες και να τις κλείνετε όλες, κάθε φορά.

Ανεξάρτητα από την αγορά στην οποία εργάζεστε ή την πείρα σας, με το Πούλησέ το όπως ο Serhant θα αγγίξετε την κορυφή.

  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 248
  • Διαστάσεις: 14×20.5

Είπαν για το βιβλίο:

«Η τέχνη της πώλησης –του προϊόντος σας, της υπηρεσίας σας, ή ακόμα και του ίδιου σας του εαυτού– έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερο απ’ ό,τι τα προηγούμενα 100. Γι’ αυτό ακριβώς χρειάζεστε το βιβλίο του Ryan Serhant! Βασισμένος στην απίστευτη επιτυχία του στην αγορά ακινήτων, σας προσφέρει έξυπνες, πρακτικές, σύγχρονες οδηγίες για να αποκτήσετε νέους πελάτες και να διατηρήσετε τους παλιούς. Ό,τι κι αν πουλάτε, θα το κάνετε καλύτερα αν μάθετε να πουλάτε όπως ο Serhant.»
–Daniel Pink, New York Times bestselling συγγραφέας των When και To Sell is Human

«Ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας, είτε είστε μεσίτης ακινήτων είτε είστε συγγραφέας, πρέπει να ξέρετε να πουλάτε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, απλώς δεν θα έχετε φαγητό στο τραπέζι. Αυτό το βιβλίο, από έναν από τους δυνατότερους πωλητές της Αμερικής, είναι μια ταχύρρυθμη μέθοδος εκμάθησης για να γίνετε σπουδαίοι πωλητές.»
–Ryan Holiday, bestselling συγγραφέας των Το εμπόδιο ανοίγει τον δρόμο και Ego Is the Enemy