Banner for Espa
Έκπτωση -10%

Η Πόλη III

Κωδικός: 9789603649311
Συγγραφέας: Blake Crouch
Διαθεσιμότητα: 1 έως 4 ημέρες
16.60€ 14.94€

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΪΓΟΥΟΡΝΤ ΠΑΪΝΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 461 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Ήθαν Μπερκ έφτασε στη μικρή πόλη Γουέιγουορντ Πάινς του Άινταχο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Στην πόλη αυτή, οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιον θα παντρευτούν, πού θα δουλέψουν και πού θα μείνουν. Τα παιδιά διδάσκονται ότι ο δημιουργός της πόλης Ντέιβιντ Πίλτσερ είναι θεός. Κανείς δεν επιτρέπεται να φύγει. Ακόμα και οι ερωτήσεις μπορεί να σου στοιχίσουν τη ζωή.
Ο Ήθαν όμως θα ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από τον ηλεκτροφόρο φράχτη που περικυκλώνει την πόλη και την προστατεύει από τον τρόμο του κόσμου πέρα απ’ αυτόν. Ένα μυστικό που κρατάει τους κατοίκους δέσμιους ενός παράφρονα και των οπαδών του είναι έτοιμο να ξεσπάσει με φρίκη πάνω στο τελευταίο εύθραυστο απομεινάρι της ανθρωπότητας.
O συναρπαστικός επίλογος της επιτυχημένης τριλογίας Η ΠΟΛΗ του Blake Crouch, που μεταφέρθηκε από το κανάλι Fox σε επιτυχημένη τηλεοπτική διασκευή με τίτλο Wayward Pines το καλοκαίρι του 2015, θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα μέχρι και την τελευταία λέξη.

Οι fans των Lost, Twin Peaks και Stephen King θα το λατρέψουν!