Έκπτωση -13%

Η Ποινή Είναι Θάνατος

Κωδικός: 9789606530517
Συγγραφέας: Anthony Horowitz
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
15.50€ 13.49€

Τι κάνεις εδώ; Είναι κάπως αργά…

Αυτές ήταν οι τελευταίες καταγεγραμμένες λέξεις του διάσημου δικηγόρου διαζυγίων Ρίτσαρντ Πράις, ο οποίος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι του με ένα μπουκάλι κρασί, ένα Chateau Lafite του 1982, αξίας δύο χιλιάδων λιρών για να είμαστε ακριβείς. Παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έπινε. Γιατί όμως αυτό το μπουκάλι; Γιατί αυτές οι λέξεις; Τι νόημα είχε ο τριψήφιος αριθμός που έγραψε στον τοίχο ο δολοφόνος; Και το σημαντικότερο:
Ποιος από όλους τους εχθρούς του τον σκότωσε;

Η αστυνομία βρίσκεται σε αδιέξοδο, γι’ αυτό καλεί τον ιδιωτικό ερευνητή Ντάνιελ Χόθορν και τον βοηθό του, τον συγγραφέα Άντονι, ο οποίος έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά καλός στην εξιχνίαση φόνων. Μόλις ο Χόθορν αναλαμβάνει την υπόθεση, διαφαίνεται ότι και ο ίδιος έχει μυστικά να κρύψει. Και ενώ ο επιφυλακτικός μας αφηγητής εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην έρευνα, αντιλαμβάνεται ότι κάποια μυστικά πρέπει να αποκαλυφθούν…

Ακόμα κι αν γι’ αυτά η ποινή είναι θάνατος.

 • Χωρίς να λησμονεί τον πυρήνα της συναρπαστικής αφήγησης που χαρακτηρίζει τα ευπώλητα, παραμένει πιστός στους κανόνες του βρετανικού μυθιστορήματος που είναι χαρακτήρες, δομή, πλοκή.
  Τίνα Μανδηλαρά
 • Κανείς άλλος στο είδος δεν πλησιάζει την εφευρετικότητα του Horowitz.
  Kirkus
 • Απόλυτα ευφυές… Η αφήγηση είναι ξεκαρδιστική, γεμάτη στοιχεία σε στιλ Σέρλοκ Χολμς και εσκεμμένα λάθη τα οποία θα ευχαριστηθεί απόλυτα ο παρατηρητικός αναγνώστης. Απολαυστικό από την αρχή μέχρι το τέλος.
  Independent
 • Καθαρή απόλαυση για τους αναγνώστες… Πρέπει να διαβαστεί!
  Wall Street Journal