Banner for Espa
Έκπτωση -1%

Playmobil Country 71237 Όχημα Μεταφοράς Αλόγων

Κωδικός: ΒΝΖΛ-71237
Brand: Playmobil
Κατηγορία: Playmobil Pony Farm
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
49.99€ 49.49€

Με ειδική ράμπα για την είσοδο και την έξοδο των αλόγων. Με αποσπώμενη οροφή και πίσω πόρτα που ανοίγει. Διαθέτει χώρο για να ξαπλώσουν δύο φιγούρες PLAYMOBIL και απίθανα αξεσουάρ. Διαστάσεις: 27 x 11 x 14 εκ. (ΜxΠxΥ).
Είστε έτοιμο για τους Μεγάλους Ιππικούς Αγώνες; Επιβιβαστείτε στο όχημα μεταφοράς αλόγων και φύγαμε! Δημιουργήστε μαζί τα παιδιά σας τις πιο όμορφες ιστορίες με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τους άλογα. Τα άλογα μπορούν να μπουν στο όχημα χρησιμοποιώντας την ειδική ράμπα που βρίσκεται στην πλαϊνή πόρτα. Όταν το ταξίδι είναι μεγάλο, τα PLAYMOBIL μπορούν να κάνουν μία μικρή στάση και να ξαπλώσουν στο κρεβάτι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος. Στο πορτ μπαγκάζ μπορούν να αποθηκεύσουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη φροντίδα των αλόγων.
Επιπλέον πληροφορίες: Το συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού αποτελείται από 47 τεμάχια. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα όχημα με ειδική ράμπα στο πλαϊνό μέρος, πίσω πόρτα που ανοίγει και αποσπώμενη οροφή. Διαθέτει μία φιγούρα PLAYMOBIL, ένα άλογο και απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση.