Έκπτωση -10%

Πλανήτης SOS

Κωδικός: 9789606450730
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία
Συγγραφέας: Marie G. Rohde
Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
17.70€ 15.90€

22 σύγχρονα τέρατα που απειλούν το περιβάλλον μας

Ένα ευφάνταστο παιδικό βιβλίο που παρουσιάζει τις περιβαλλοντικές απειλές ως μυθικά τέρατα, μας εξηγεί γιατί και με ποιους τρόπους μας απειλούν και μας προτείνει τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Ο Πλανήτης SOS είναι ένας από τους πλέον πρωτότυπους παιδικούς τίτλους που έχουν κυκλοφορήσει πάνω στη θεματική της προστασίας του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα ένα απαραίτητο βιβλίο για κάθε σύγχρονη σχολική και παιδική βιβλιοθήκη.

Από τον Ατμοσφαιροδράκο που προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη μέχρι τον Νεφόσαυρο που ρυπαίνει τον αέρα, οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν πως τα αληθινά τέρατα του περιβάλλοντος είναι παντού, ανακαλύπτουν πώς επιβιώνουν, μαθαίνουν τις αδυναμίες τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διάσωση του πλανήτη.

Ένα εντυπωσιακά εικονογραφημένο βιβλίο που μας προτρέπει να δράσουμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Χρήσιμο για παιδιά κάθε ηλικίας που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Περιέχει γλωσσάρι, πηγές και ευρετήριο.

Είπαν για το βιβλίο:

«Ένα βιβλίο που παρουσιάζει τις περιβαλλοντικές προκλήσεις με ευφάνταστο τρόπο, για τους μικρούς υπερασπιστές της οικολογίας»
–kirkusreviews.com       

«Με πρωτοπρόσωπη αφήγηση η συγγραφέας παίρνει τη μορφή καθενός από τα 22 «τέρατα» των περιβαλλοντικών κινδύνων, εξηγώντας μας πώς καθένα από αυτά απειλεί τον πλανήτη.»
–publishersweekly.com